5.1 C
Budapest
2022. november. 27. vasárnap

Nyíregyházi lövöldöző: aljas indokból gyilkolt, akár életfogytig tartó szabadságvesztést is kaphat

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Kiderült: ezért kezdhetett gyilkolni a nyíregyházi puskás ámokfutó

Az apa, János azért rohanta halálba, mert látta, hogy fiát lelőtte H. Miklós

Nyíregyháza — Lekezelően beszéltek feleségével, ez lehetett az utolsó csepp a pohárban, ami miatt H. Miklós (42) úgy döntött: fegyvert ragad és megtorolja a sérelmeit N. Jánoson (†41).

A helyiek szerint a gyilkosság hátterében a férfi beteges féltékenykedése állt.

– Az asszony színt vallott Mikinek hónapokkal korábban arról, hogy beleszeretett Janiba. Videókat készítettek intim helyzetben, azok meg eljutottak Mikihez. Azok láttán besokallt és kivégezte egykori általános iskolai osztálytársát – mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Az ügyészségi közlemény szerint Miklós felesége a gyilkosság napján felkereste Jánost, ám miután összevesztek, a férfi lekezelő stílusban elküldte a nőt, aki otthon elpanaszolta férjének sérelmeit. Miklós ezután autóba ült és hidegvérrel megölte riválisát és annak apját.

A megbilincselt, vezetőszíjon kísért férfi mindent beismert a bíróságon Fotó: Fuszek Gábor

– Még ma is élhetnének, ha valaki észreveszi, hogy milyen embernek adtak fegyvert, és felülvizsgálta volna a fegyvertartási engedélyét – mondta Bálint, a megölt apa testvére.

– János a semmiből indult, nehéz utat járt be, sokan tisztelték őt emiatt. Még mindig hihetetlen, hogy nincsenek többé – tette hozzá könnyes szemekkel a báty, aki lapunknak azt mondta: fivére erős ember volt, a családját védve ment el az élők sorából.

Az engedéllyel tartott vadászfegyver két ember életét oltotta ki /Fotó: police.hu

H. Miklósra akár tényleges életfogytiglani is várhat, a férfit ugyanis aljas indokból elkövetett kettős emberöléssel gyanúsítják. A férfi beismerő vallomást tett, letartóztatását szeptember 28-ig rendelte el a Nyíregyházi Járásbíróság. A férfinak szintén tegnap egy testi sértési ügy miatt is lett volna egy tárgyalása. Úgy tudjuk, ez azért indult, mert korábban a párját bántalmazta. Ám a tárgyalást a letartóztatás miatt elhalasztották.

A panzió előtt kezdett vérengzésbe a vadászfegyverrel érkező, féltékeny férj /Fotó: Fuszek Gábor

Mint arról korábban beszámoltunk, Nyíregyházán kettős gyilkosság történt hétfőn: egy férfi, akit később elfogtak a rendőrök, vadászpuskával kivégezte az egyik panzió tulajdonosának fiát, majd a fiú segítségére siető apával is végzett.

Ajtón keresztül lőtt

Az ügyészség pontos leírást adott, hogy mi történt aznap a háznál. H. Miklós elment N. János házához, ahol összevitatkoztak. Ezután az asszony otthon a férjének elpanaszolta, hogy szeretője lekezelően bánt vele, H. Miklós erre elővette a vadászfegyverét és visszament N. János házához. „Ott előbb a gépkocsijában ülve célzott lövést adott le az udvaron tartózkodó sértettre, aki erre bemenekült a házába. Ezt követően a gyanúsított kiszállt a gépkocsijából, majd az utcáról belőtt a lakóház ajtaján keresztül, és eltalálta a sértettet, aki a helyszínen elhalálozott.” A lövések zajára az utcára rohant a szemközt lakó édesapa, ordítozni kezdett a gyilkossal, majd hátat fordítva neki a fiához indult a házba. A gyilkos viszont őt is lelőtte: a hátába repített golyó azonnal kioltotta az életét.

blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este csak 1 film! A pókerjátékosoknak, és mindenkinek ajánlom, .. egy igazán jó film: Elit játszma – videó

Winston Churchill: "A siker az a képesség, hogy az ember a kudarcok sorozata ellenére sem veszít a lelkesedéséből" Teljes...

Valósággá válhat, amit csak sci-fikben láthattunk: alagutat találtak egyik világból a másikba

A bulgáriai Szófiai Egyetem fizikusainak egy csoportja szerint a féreglyukak, azaz az univerzum egyik részét a másikkal összekötő...

Újra vele! Őszintén öleli őt Berki Mazsi

Itt a fotó Sokan gondolták, hogy a Kulcsár Edina helyére beugró Berki Mazsinak ilyen rövid felkészülési idővel semmi esélye...

Festővászon lett Herceg Erika tökéletes testéből: „Meztelenül kiállok, úgy fogtok rám festeni” – videó (18+)

Herceg Erika egy divattervezővel és egy képzőművésszel kooperálva változott igazi műalkotássá szinte egyetlen szempillantás alatt, amikor hófehér ruháját...