2.4 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

“Nem itt kellene dobálni a szivecskéket, sajnálkozni, meg ömlengeni!” Kimondta Rubint Réka, és elszabadult a pokol

Dátum:

Megosztás:

Durván egymásnak feszült két tábor.

Továbbra sem csitulnak a kedélyek, miután Rubint Réka és Andrei Mangra párosa az első adásban kiesett a Dancing with the Starsból.

A produkció kapott hideget-meleget, a fitness lady rosszakarói sorra írták a bántó kommenteket, a támogatói pedig védték.

Az esetről másnap maga Réka is megszólalt: hosszú posztban fejtette ki, hogy bár nem erre az eredményre számított, nem adja fel, tovább küzd, mert őt a kezdeti kudarc inkább csak motiválja, ösztönzi.

Sokszor állított már az èlet a szőnyeg szélére, de kislábujjal is megkapaszkodtam és megálltam a helyem, bàrmikor, amikor kellett. Ennek köszönhetem azt, aki ma vagyok. Összetörhetetlen. És ha a tesitanárom egyetlen mondata ilyen magasságokba repített, akkor gondolhatjátok, hogy mi fog történni a tegnap este után Imádni fogjátok!

– írta, arra az esetre utalva, amikor iskolásként a testnevelő tanára “genetikai selejtnek” nevezte.

A poszt persze nem maradt reakció nélkül: sokan a támogatásukról biztosították a hírességet, ám előkerültek azok is, akiknek nem tetszett a produkció, és/vagy őt magát nem kedvelik – az egyik kommentelő azonban külön álláspontot képvisel, ő ugyanis mindenkire haragszik.

Nem itt kellene dobálni a szivecskéket, sajnálkozni, meg ömlengeni! Utólag…Tegnap kellett volna szavazni minden rajongojának csóróra, aztán lehet láthattuk volna valami komolyabb produkcióban is a mutatványát a művésznőnek, mert azért a tegnapitól biztos tudott volna jobbat nyújtani. Vagy nincs is annyi rajongó, amennyiről szó van, vagy annyira nagy a személyével szembeni utálat az emberekben, amit a több százezres rajongótábor sem tud kompenzálni!

– írta.

blikkruzs

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Veszélyes, közel sem ártatlan gyerekjátékot hív vissza az egyik nagy kereskedőlánc

Minőségi gondok vannak a KiK egyik íj- ls nyílkészletével A KiK íj és nyílkészletet hív vissza a boltláncban forgalmazott...

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...

Apró dolgokról… – About small things…

Úgy tűnik, sokan furcsának találják, ha az ember boldogsága az élet apró dolgaiból fakad, holott az valójában nem...