Különös, hullámokat vetett Bochkor Gábor kijelentése, aki élő műsorban tett megjegyzést Sebestyén Balázs házasságára. Balázs feleségét úgy tűnik, rosszul érintette a dolog, mert Viki pénteken Instagram oldalán üzent az ellenérdekelt rádiósnak, mégpedig olyanokat, amit nem tesz zsebre Bochkor Gábor. Történt mindez pénteken délelőtt, csakhogy, nagyon hamar, percek alatt megváltoztak a dolgok. Ugyanis a bejegyzés nyomtalanul eltűnt a csaknem 45ezer követővel rendelkező, nyilvános közösségi profilról.

Ahogy korábban  megírtuk, csütörtökön Hajdú Péter menyasszonyával is beszélgettek a Retro Rádió reggeli műsorában Bochkor Gáborék. Miután nemrég kiderült, hogy Láng Eszter elhagyja az RTL Klubot és a jövőben a Life TV munkatársa lesz, ahol párja vezérigazgatóként dolgozik, szóba került, vajon mennyire szerencsés a munkával keverni a magánéletet. Hajdú kedvese elmondta: szerinte vannak olyan párkapcsolatok, amelyek így is jól működnek. Sebestyén Balázst hozta fel példaként, aki évek óta együtt dolgozik a feleségével. Bochkor erre meglepően reflektált: „Dehát az egy szomorú pár!” – jelentette ki, majd miután erre Eszter felcsattant, hozzátette: „Én csak szomorúságot látok. Akárhányszor látom őket együtt, az mindig szomorú volt.” (…) „Én annyira, tényleg, a Balázst úgy átöleltem volna, hogy ne szomorkodjon” – mondta még, hozzátéve: „De ha ez egy munkakapcsolat, akkor tök jó”.

Úgy tűnik, Sebestyén Balázshoz is eljutott a hír, hogy Bochkor Gábor élő adásban véleményezte a párkapcsolatát. Ugyan a rádiós még nem reagált a történtekre, felesége azonban nem hagyta annyiban: hosszú posztban szúrt oda Bochkornak az Instagram-oldalán.

Sajnos nem sokkal a közzététel után a posztot, – melyben Balázs felesége fájó ponton szúrt oda a más ember párkapcsolatára megjegyzést tevő Bochkor Gábornak, mivel Bochkornak ráadásul nem is lehet fogalma sem, milyen valójában Sebestén Balázsék kapcsolata – eltávolították, így mi sem közölhetünk egyelőre részleteket belőle, pedig higgyék el, minden szava ütött, mint a légkalapács.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó RAS-archívum