7.7 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Negyven vásárló rekedt bent egy budapesti Lidlben

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Áramszünet miatt hosszú percekig raboskodott negyven ember az egyik fővárosi Lidlben. Több vásárló is pánikba esett, a helyzetet pedig az is rontotta, hogy klíma nélkül egyre melegebb lett az áruházban.

A Hűvösvölgyhöz közeli, Máriaremetei úti Lidlben, szerda délután egyszer csak elment az áram.

A hűtők leálltak, a villany, a kasszák felmondták a szolgálatot, az ajtók bezáródtak és úgy maradtak, se ki, se be egy darabig– mondta az Origónak az egyik ott vásárló, vagyis vásárolni akaró férfi. Elmondása szerinttöbben is pánikba estek, egyesek azért, mert nem lehetett tudni, meddig maradnak bezárva, mások pedig azért, mert nem tudtak bevásárolni.

Csak ezt a néhány dolgot szeretnénk, rohannánk haza, mert jön a család délután, de nem tudunk beszerezni semmit, most akkor hogy lesz, hova menjünk, ha egyáltalán mehetünk

– mondták többen.

A férfi elmondása szerintaz üzletben nagyjából 30-40 vásárló lehetett bent, plusz az alkalmazottak, akik próbálták nyugtatni az embereket.Elmondták, hogy áramszünet van, amit már bejelentettek az áramszolgáltatónál.

Nagyjából 10 perc múlva sikerült kinyitni az ajtókat.

Nagy nehezen találtak egy kulcsot, amivel lehet nyitni az ajtót”– mondja a férfi.

Ezek után még vártak egy kicsit, hátha visszajön az áram, de nem jött. Többen is ki akarták fizetni készpénzzel a termékeket, de mivel a kasszák nem működtek, erre nem volt lehetőség. Mindenkit megkértek, hogy hagyják az árut a kasszánál, majd az alkalmazottak visszapakolják.

Én szerencsére nem siettem sehova, de éhes voltam, és az is maradtam. Ami egy idő után kellemetlen volt, hogy a klíma is kikapcsolt, és kezdett meleg lenni– mondja a férfi.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Lidlt, amint válaszolnak a kérdéseinkre, cikkünket frissítjük.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Harry herceg Pókembernek öltözött – videó

Harry herceg Pókember-jelmezt öltött magára egy videó erejéig, amelyben a háborúban elesett katonák gyermekeinek üzent, valamint boldog karácsonyt...

A foci VB eseményei.. – videók

Ma a franciák a lengyelekkel játszanak, 16.00 órakor, és 20.00 órakor Anglia Szenegállal.. Kivonatosan, itt tudod megnézni ami volt,...

Tiltakozást szervez a MOK az egészségügy átalakítása miatt: „Nincsen benne gyakorlatilag olyan intézkedés, ami ne adna lehetőséget a visszaélésre”..

Tiltakozó akciót tervez a Magyar Orvosi Kamara (MOK), miután a kormány nem vette figyelembe a javaslataikat, melyeket az...

Eltűnt két gyermek és egy fiatal lány!

Mindhármukat rendőreink jelenleg is keresik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság 01140-157/581/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen...