16.3 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Napi horoszkóp 2017. december 31. – A lazítás és a fogadalmak ideje

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Napi horoszkóp.

Kos

 

Ma egy telefonhívást kaphatsz, mely egy rossz és egy jó hírt tartalmaz majd. Néha hajlamos vagy csak a rosszat meghallani, hát mostantól koncentrálj a dolgok jó oldalára! Próbáld meg ezentúl erről az oldaláról megközelíteni a dolgokat!

Bika

 

Általában benned van egy egészséges kételkedés minden új ötlettel kapcsolatban és hosszabb időbe telik, amíg egy-egy új dolgot teljesen el tudsz fogadni. Most egy olyan ponthoz értél az életedben, amikor el kell határoznod magad. Tegyél egy fogadalmat!

Ikrek

Ma valaki új oldaláról mutatkozik majd meg számodra, még hozzá az eddigieknél egy sötétebb oldaláról. Ennek fényében viszont lehet, hogy újra kell értékelned a kapcsolatotokat is. Ne feledd azonban azt sem, hogy mindnyájunknak van egy sötét oldala. Talán még neked is?

Rák

Már alig vártad ezt a mai napot, hiszen végre találkozhatsz olyan emberekkel is, akikkel nem gyakran szoktál, sőt új ismeretségekre is szert tehetsz. A körülmények azonban változást hozhatnak a terveidhez képest. Próbáld jól kezelni ma a váratlan fejleményeket!

Oroszlán

Ha azt hiszed, hogy még ma sem jött el az ideje annak, hogy végre egy kicsit elengedd magadat, akkor nagyot tévedsz. Ha most nem találsz lehetőséget egy kis lazításra, akkor végképp veled van a baj. Ha valamilyen változást tervezel az életeddel, ahhoz most van a legalkalmasabb nap, hogy fogadalmat tegyél önmagadnak.

Szűz

Ma szenvedélyesen ünnepelsz majd és egy kis romantika is kikeveredhet a nap végére. Vigyázz azonban arra, hogy ne ess túlzásokba, mert ha idő előtt eljön számodra a sötétség, akkor másnap reggelre erős lelkiismeret furdalással szembesülhetsz. Na meg egy méretes másnapossággal.

Mérleg

Ma egy kisebb csalódás is vár rád, de ez nem szabad, hogy megzavarja a teljes napod vidám hangulatát. Ma talán nincs is olyasmi, amivel igazán meg lehet téged bántani. Nem is szabad hagynod, hogy ezt a napot bárki és bármi is megzavarja. A problémákkal ráérsz foglalkozni holnaptól is.

Skorpió

Ma rossz hírt kapsz telefonon, vagy üzenetben és ez annyira komoly is lehet, hogy teljesen elronthatja a napodat. De talán nincs veszve minden, ha a nap közben rászánsz egy kis időt, estére kikeveredhetsz a gondokból. Ha pedig így lesz, a barátaid este a legjobbat kapják belőled!

Nyilas

Ha eddig szárnyaltál, akkor most ideje leszállnod a földre egy kicsit és lazítani. Nem lehet folyamatosan csak a munkával foglalkozni, kell idő az energiák újratermelésére is. Kapcsolódj ki és ha eljön az éjfél, gondolj erősen valamire, amire már régóta vágysz. Teljesülni fog!

Bak

Lehet, hogy ma elfog a kétségbeesés, hiszen ma lehet, hogy rá kell döbbenned, mennyire telik az idő. Átsuhanhat rajtad az a gondolat is, hogy valamiben, ami nagyon fontos számodra, végül kudarcot vallasz. Ma lehet azonban a fordulópont. És ezt a fordulópontot magadban kell keresned. Ha eljön az idő, szállj magadba és mondd ki, amire vágysz!

Vízöntő

Ma némi plusz kiadásra lehet szükséged, amire nagyon nem akaródzik pénzt költened. Gondold át alaposan mire van szükséged és mire nem és azt is, mit hozhat számodra ez a beruházás. Ha látod benne az értéket, akkor ne sajnáld az összeget, amit erre fordítasz.

Halak

Ha most túl sokat vállaltál, akkor nézz szembe ezzel és adj át a terhekből valaki másnak is. Nem muszáj egyedül viselned a mai nap minden nyűgét és baját. Hidd el, szívesen segítenek neked a többiek, ha hagyod. Végül is fontos vagy nekik.

Forrás: alon.hu

Képek: horoszkop.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktornak üzent a Greenpeace: Elég a véres olajból! .. – Szólj hozzá!

A szervezet csütörtök éjjel a Képviselői Irodaházra vetített óriási feliratot. Az Oroszország agressziója elleni közös uniós fellépést akadályozza azzal...

Frissítés a lajosmizsei balesetről – a 70 éves néni belahalt sérüléseibe a kórházban..

Halálra gázoltak egy nyugdíjast Lajosmizsén Egy 70 éves asszony halt meg Lajosmizsén, miközben egy várakozó autó mögött állt, amelynek...

Gázolás az 5-ös főúton, Lajosmizsén: a jármű alól emelték ki az áldozatot..

Baleset történt Lajosmizsénél, elgázoltak egy gyalogost. Parkoló autóba bepakoló embert ütöttek el az 5-ös főúton, Lajosmizsén a Dózsa György...

Lengyelország – Krakkó: Vaddisznó tört be egy szépségszalonba, hatalmas károt csinált..

Vaddisznó rontott be egy krakkói lakótelepen működő kozmetikai szalonba. Az állat „nagy lendülettel” futott be a helyiségbe – közölte a PAP...