11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeKülföldKiemelt külföldi hírekNagyon fontos kijelentést tett Ukrajnáról a NATO főtitkára, az egész háborúra hatással...

Nagyon fontos kijelentést tett Ukrajnáról a NATO főtitkára, az egész háborúra hatással lehet?

Az Ukrajna elleni orosz hadművelet megindításának második évfordulója alkalmából Jens Stoltenberg NATO-főtitkár videóüzenetben erősítette meg a szervezet szándékát Ukrajna felvételére – írja az MTI.

Ukrajna csatlakozni fog a NATO kötelékéhez. Nem az a kérdés, hogy tag lesz-e, hanem az, hogy mikor

– fogalmazott a norvég politikus szombaton publikált videóüzenetében.

Amíg mi felkészítjük őket erre a napra, a NATO továbbra is Ukrajna mellett fog állni

– mondta Stoltenberg.

„Vlagyimir Putyin orosz elnök azért indított háborút, hogy bezárja a kaput a NATO előtt, megtagadva ezzel Ukrajnától a jogot, hogy saját maga válassza meg saját útját. Ezzel azonban éppen az ellenkezőjét érte el” – fogalmazott.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work