11.5 C
Budapest
2024. február. 23. péntek

Nagy Olivér és Berki Mazsi: „Ketten visszük tovább Krisztián örökségét”

Dátum:

Megosztás:

Berki Krisztiánnak és Berki Mazsinak nagy álmuk volt egy gyerekruhákat és -holmikat árusító vállalkozás..

Az üzleti érdekeltségen kívül is szoros érzelmi kötelék fűzte össze Berki Krisztiánt és Nagy Olivért. Nagy Olivár az az üzletember, aki közös vállalkozást alapított a volt Fradi-vezér özvegyével, Berki Mazsival.

Erről Te sem maradhatsz le!

Noha Olivér számára nem idegen a média világa, mégis egy baráti társaságon keresztül ismerte meg évekkel ezelőtt Krisztiánt. Bár eleinte csak üzletet ajánlott a korábbi főpolgármester-jelöltnek és feleségének – amire Krisztián igent mondott –, az idő előrehaladtával bizalmas, őszinte barátság alakult ki közöttük.

Nagy Olivér úgy érezte, kötelessége segítenie a barátja özvegyét Nagy Olivér úgy érezte, kötelessége segítenie a barátja özvegyét

Krisztián nem olyan volt, mint ahogyan azt sokan gondolták. A médiában mutatott arcával ellentétben, melegszívű, mély érzésű embert ismertem meg a személyében – kezdte a Blikknek Olivér, akinek több vállalkozása is van, így nem ismeretlen az üzleti életben.

Krisztiánnal és Mazsival közösen akarták beindítani a gyerekruhákat és -holmikat árusító vállalkozásukat, és már jócskán zajlottak az előkészületek, amikor idén májusban Berki váratlanul elhunyt.

Berki Krisztián váratlan halála megrázta a szeretteit /Fotó: Fuszek Gábor Berki Krisztián váratlan halála megrázta a szeretteit /Fotó: Fuszek Gábor

– Amikor meghallottam a hírt, nem is akartam elhinni, pedig több közös ismerősünk is megerősítette. Aztán felhívott a felesége, Mazsi, és akkor tudatosult bennem, hogy elveszítettem a barátomat… Letaglózott a halála, de rögtön arra gondoltam, hogy kötelességem segíteni a feleségét és a kislányát – magyarázta Olivér.

Az üzletember halála után ketten maradtak a projektre Mazsival, de nem volt kérdés, hogy így is folytatják, amit elkezdtek, hiszen sok munkát fektettek az előkészületekbe.

Erről Te sem maradhatsz le!

Ráadásul a férfi vállalta a belépéssel járó költségek nagy részét, sőt, hamarosan bővítenék is a boltot Mazsi saját tervezésű gyermekruháival, játékokkal. Ezt a projektet még Krisztiánnal közösen tervezték. Kerestük az özvegyet a vállalkozás miatt, de udvariasan elhárította az érdeklődésünket.

Mazsival az évek során jó viszonyt alakítottunk ki, és ez a közös munkában is hasznos. Úgy fogalmaznék, hogy ketten visszük tovább Krisztián örökségét, az üzletet, amit ketten álmodtunk meg – fogalmazott Olivér, aki a mai napig sokat gondol a barátjára.

– Eleinte csak munkakapcsolatban álltunk, de mivel sokat utaztunk együtt vidékre, lassan megnyíltunk egymásnak, és idővel a legmélyebb gondolatainkat is megosztottuk a másikkal. Krisztián gyakorlatilag a pótapám volt, pótolhatatlan a hiánya.

Nyitókép: Hirmagazin.eu

blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este egy romantikus vígjáték – Randiguru – videó

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta)....

Olcsóbb és teljes körű hozzáférést szeretne az Xbox Game Pass előfizetőknek a Microsoft

Csak azoknak kell a teljes árat fizetniük, akik kitartanak az Xbox-szal rivalizáló játékkonzolok mellett. Folytatódik az Activision Blizzard felvásárlásával...

Brutális állatkínzás Hajdú-Biharban: fejbe lőtt kutyát találtak – 18+

Egy budapesti állatkórházban próbálják megmenteni a püspökladányi kutyát. A püspökladányi Mancsmentő Állatvédő Egyesület a közösségi oldalán osztott meg egy...

Ahogy drágul az üzemanyag, egyre sűrűbben fordul elő, hogy a benzinkúton fizetés nélkül akarnak távozni..

Fizetés nélkül távozni nem csak a boltokból szokás, a szarkák gyakran a benzinkutakat is úgy hagyják ott, hogy...