9.1 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóBerki Krisztián holttestére kilencéves kislánya talált rá.. - Lapok szerint annyi kábítószert...

Berki Krisztián holttestére kilencéves kislánya talált rá.. – Lapok szerint annyi kábítószert adagolt be, amiről tudnia kellet, hogy meghal.. Valóban öngyilkosság történt? .. Berki Krisztián halálának körülményei tisztázatlanok. A rendőrség további vizsgálatok elvégzését látja szükségesnek..

Berki Krisztián halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok. A rendőrség további vizsgálatok elvégzését látja szükségesnek..

Pénteken érte a halál Berki Krisztiánt. A médiaceleb holttestére kilencéves kislánya, Natasa Zselyke talált rá.

Mint arról a Bors is beszámolt, pénteken délelőtt lesújtó hírt közölt a rendőrség. A reggeli órákban holtan találták az egykori Fradi-vezért, Berki Krisztiánt. A médiaceleb XI. kerületi lakásának környékét rövid idő alatt ellepték a mentők és a rendőrök, nem sokkal később pedig megérkezett Berki felesége, Mazsi, valamint korábbi kedvese, Hódi Pamela és férje, Tóth Bence is.

Habár kezdetben nem lehetett tudni, mi történt pontosan, a rendőrség végül megerősítette, hogy Berki Krisztiánt találták holtan. 

Mint kiderült, lakásában nagy mennyiségű kábítószert is találtak. Halálhíre teljesen összetörte Berki Krisztián családját: Mazsi zokogva nyilatkozta lapunknak, hogy veszekedéseik ellenére mindennél jobban szerették egymást, a helyszínen pedig Hódi Pamelával összeborulva zokogtak.

Berki Krisztián halála a hazai celebvilág számos tagját is mélyen megrázta. Barátjáról megható üzenettel, közös fotóval emlékezett meg például Dietz GusztávAmbrus AttilaHajdú PéterCurtisSchobert Norbi és felesége, Rubint Réka is.

Berki Krisztián halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok. Az idegenkezűséget korábban kizárta a rendőrség, ám az ügyben jelenleg is folyik a vizsgálat.

Az egykori Fradi-vezér holttestére kilencéves kislánya, Natasa Zselyke talált rá.

Berki Krisztián és Mazsi
Berki Krisztián és Mazsi közös gyermekükkel, Emma KaterinávalFotó: Saját fotó

Ki Berki Krisztián?

Berki Krisztián 1980. július 1-jén született Tatabányán. A kétezres évek közepétől kezdve több tévéműsorban is feltűnt, különc életmódjáról, botrányairól híresült el.

Mikor kezdett el focizni Berki Krisztián?

2004–2005 között, 1 évig volt az FTC szerződtetett labdarúgója, az itt 2004. július 20-től 2005. július 27-ig játszott szerződésének lejártáig, de tétmérkőzésen nem lépett pályára. Az FTC színeiben egy hazai díjmérkőzésen a Hajdúnánás ellen védett 2004. július 3-án. Korábban a Budafok, Dunaferr, Csepreg, Balaton FC egyesületekben játszott. Mindössze négy NB 1-es mérkőzésen 276 percet védett és nyolc gólt kapott a Balaton FC (Siófok) és a Diósgyőr csapatában. 25 évesen sérülés miatt abbahagyta a profi futballt.

Hol tűnt fel először, milyen televíziós műsorokban szerepelt Berki Krisztián?

2007-2010-ig az FTC vezérigazgatója volt, 2013-ban, az Édes Élet nevű TV2-es realityben vált országosan ismertté. 2014-ben a Hal a tortánban, 2016-ban A Nagy Duettben szerepelt.

2017-ben Ambrus Attilával megnyerték az Ázsia Expressz első évadát. A FEM3 Café és az Éden Hotel műsorvezetője volt.

Milyen politikai szerepvállalása volt Berki Krisztiánnak?

2019-ben indult a főpolgármesteri címért, ám az október 13-i választásokon csupán a szavazatok 0,58%-át szerezte meg.

Berki Krisztián családi élete

A médiasztár 2012-2017-ig alkotott egy párt Hódi Pamelával, akivel 2013-ban közös gyermekük született, Natasa Zselyke. A pár többször szakított az együttélésük során, mígnem 2017-ben elhalasztották az esküvőjüket, majd bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább.

Miután egy egész ország láthatta a valóságshow-ban a hektikus kapcsolatukat, a szakítás után sem maradtak jó viszonyban. Éveken keresztül jártak bíróságra kislányuk felügyeleti joga és a gyerektartás kérése miatt, míg néhány hónappal ezelőtt a bíróság Hódi Pamelának ítélte a lányukat, Berkit pedig a gyerektartást megfizetésére kötelezte. A legutóbbi hírek szerint, bár az egykori pár békét kötött egymással, a gyerektartást Berki az utóbbi hónapokban sem fizette.

Berki Krisztián,öngyilkosság?
Fotó: Bors

2018-ban, Rubint Réka egyik edzésén ismerte meg későbbi feleségét, Katona Renátát, becenevén Mazsit. A szerelmük olyan elsöprőnek bizonyult, hogy Mazsi el is vált miatta, néhány nappal az első randi után pedig összeköltöztek. 2019-ben teljes titokban összeházasodtak, és csaknem naponta osztottak meg közös fotókat, videókat.

Boldogságuk 2021 novemberében teljesedett be, amikor megszületett közös gyermekük, Emma Katerina. A felhőtlen öröm azonban nem tartott sokáig. Kislányuk születése után válságba került a házasságuk, többször össze- és szétköltöztek, és a válás gondolata is megfordult a fejükben.

Kapcsolatukat ugyanakkor megpróbálták megmenteni, és ahogy Mazsi a Borsnak nyilatkozta, a viták ellenére mindennél jobban szerette a férjét.

bors nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem