Home Szabadidő Horgászat hírei Minden rekordot megdöntött a balatoni horgász

Minden rekordot megdöntött a balatoni horgász

0
1710614635 5cusum83e md
Nyitókép: Balatonihal.hu/Facebook

A pontyrekordot csaknem 35 kilóval mérlegelték Fonyódon, ahol kifogták.

Szombat hajnalban Török Mihály „besétálós, dobós módszert alkalmazva” sikeresen megakasztotta, majd partra terelte az új hivatalos balatoni rekordpontyot Fonyódon, a szabadstrandon – osztotta meg a hírt a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. Facebook-oldala.

A tőpontyot 34,8 kg-os tömeggel mérlegelték a helyszínen. A horgász elmondása alapján a hal lassú húzós kapással jelentkezett a dobós módszerrel bejuttatott végszereléken felkínált 1 db 24 mm-es banános-krilles bojlira. A fárasztás megközelítőleg 15 percig tartott.

Facebook-post

Gratulálunk a gyönyörű fogáshoz! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

ElőzőA TEK fogja védeni Novák Katalint!
Következő1400-as évekből ősbibliát találtak Erdélyben..
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Exit mobile version
Megszakítás