-2.6 C
Budapest
2023. február. 7. kedd

Migránsellenes fegyveres testület szerveződött Spanyolországban…. Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bizalmi forrásból tudjuk, hogy spanyol hatalmi szervezeteken belül, tavaly ősszel, szerveződés kezdődött, melynek eredményeképpen két hete létrejött egy közel 70 ezres mag, amely migránsellenes nézeteket vall.

A kép illusztráció.Madrid, Spain – October 12, 2017: Legionarios marching in Spanish National Day Army Parade. Several troops take part in the army parade for Spain’s National Day.

A migránsellenes mag a rendőrség, csendőrség, nemzati hadsereg és idegenlégió kötelékébe tartozó fegyveres testületekből tevődik össze. A szerveződött erős fegyveres testület úgy tette le az esküt, hogy a bevándorláspárti kormány (spanyol király) döntései ellenére is, megvédik a határt.

Míg Spanoylország tárt karokkal várja a gyilkos, erőszakos migránsokat (Merkel azért volt Spanyolországban nem régen, hogy ebben megállapodjanak Fülöp királlyal), a fegyveres testületek egy jelentős része (a többi rész semleges maradt eddig!), önálló intézkedéseket foganatosított a határellenőrzésre.

Egyenlőre patt-helyzet van, mert nincs olyan katonai erő Spanyolországban (a tartalékosokat leszámítva, akiket behívni komoly költséggel járna), aki látszámban is, és ellenállásban is, a migránspárti politikai kormány (király) utasításait végrehajtaná.

A katonai felsővezetők kijelentették, hogy nem puccsról van szó, hanem az ország védelméről.

A spanyol kormány összeesküvés szervezése miatt indította el az eljárást a szervezőkkel szemben, akikre, bűnösségük megállapítása esetén halál vár, de addig is, a migránsok, nagyon komoly nehézségek árán tudjnak bejutni Spanyolországba.

A Hirmagazin.eu online média sajtócsatornán keresztül megkereste VI. Fülöp spanyol királyt, hogy a hír valódiságáról érdeklődjön, azonban 11 napja semmi visszajelzés nem érkezett.

Forrás: Hirmagazin.eu

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Vegyi fegyver bevetésével vádolták meg az ukrán hadsereget, nagyon sokan rosszul lettek, eddig halálos áldozatokról nincs hír..

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz...

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...