28.6 C
Budapest
2022. augusztus. 13. szombat

Megszólalt Meggyes Dávid a megcsalásról: én őszinte voltam, beleálltam a dologba, nem szépítettem a helyzetet

Dátum:

Megosztás:

Meggyes Dávid mérges és csalódott a szakítást övező indulatok miatt.

Horváth Gréta január 7-én jelentette be a közösségi oldalán, hogy férje, Meggyes Dávid úgy döntött, két év házasság után elhagyja és kilép az életéből. Bár a sokakat meglepő hír óta csak néhány nap telt el, az ügyben azóta rengeteg fordulat történt.

A Blikk információi szerint ugyanis Dávidnak a Dancing with the Stars táncoslányának, Stana Alexandrának a személyében máris új kedvese van, aki ugyan nem erősítette meg, de nem is cáfolta a kettőjükről szóló híresztelést.

Ezt követően Horváth Gréta megszólalt lapunknak, nyilatkozatában elárulva, hogy a napokban több nő is jelentkezett nála, akik elmesélték, hogy a férje korábban náluk is bepróbálkozott.

A fiatal édesanya megtört nyilatkozatát követően Dávid a közösségi oldalán kérte az embereket, hogy az ügyben ne volt kedvesét, hanem őt zaklassák, elvégre ő volt az, aki véget vetett a kapcsolatnak.

A kommentelők indulatai azonban továbbra sem csitultak, Dávid pedig most a Borsnak adott nyilatkozatában adott hangot a csalódottságának.

„Mérges vagyok és csalódott. Nem szerettem volna a nagy nyilvánosság elé tárni a magánéletünk intim részleteit, úgy gondoltam, ezt nekünk kell megoldanunk Grétával. Hittem benne, hogy két intelligens ember ezt meg tudja beszélni egymás között. Én őszinte voltam, beleálltam a dologba, és – sok férfitársammal ellentétben – nem szépítettem a helyzetet. Voltak a kapcsolatunkban boldog és persze, nehéz időszakok is, de Grétát tisztelem annyira, hogy odaálltam elé és elmondtam neki, amikor ki akartam lépni ebből. Sajnálom, hogy ez történt. Arra azonban szeretnék reagálni, amivé kezd alakulni ez a történet: nem én vagyok a patás ördög, méltatlan a párkapcsolatunkhoz ez az egész. Nem akartam és nem is akarok bántani senkit. Bízom benne, hogy a továbbiakban a nyilvánosság kizárásával meg tudjuk oldani a helyzetet. Mindkettőnk érdeke ezt kívánja” – mondta a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Varga Imre

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Zelenszkij az orosz turisták kitiltását kérte az EU-ból.., de mennyire hiányoznak az oroszok a magyar turizmusból?

Már a háború előtt sem voltak könnyű helyzetben a vendéglátósok, ám idén 30 százalékot drágult a szállodák fenntartása,...

Az egész ország az inárcsi anyukát kereste, a Facebook-on is keresőcsapatokat hoztak létre, aztán váratlan fordulat történt..

Az egész országot megrázta a 49 éves inárcsi édesanya eltűnése. Az asszonyt augusztus elseje óta keresi a rendőrség. Bozsik...

Megrázó képek érkeztek a montenegrói lövöldözésről: 11 embert mészárolt le egy ámokfutó, köztük 4 gyermeket – fotók (18+)

Legalább 11 emberrel, köztük négy gyermekkel végzett egy 34 éves férfi a montenegrói Cetinjében. Most előkerültek a megrázó...

Titoktartásra kérte Hosszú Katinka a násznépet

A szerelmesek számára fontos a magánélet, épp ezért komoly dolgot kérnek az esküvőre meghívottaktól. Mint az már többször megírtuk, Hosszú...
facebook