12.5 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Megrázó történet! 3 éve elrabolták és nyomorúságos, mostoha körülmények között tartották, éheztették, kínozták a 4 éves kislányt a biológiai szülei.. (18+)

Dátum:

Megosztás:

A szülők évekkel ezelőtt elveszítették a felügyeleti jogukat, és a kislány egy törvényes gyám felügyelete alatt állt.

A biológiai szülők nem tudták elfogadni a bíróság döntését, elrabolták a kislányt, és nyomorúságos, mostoha körülmények között tartották, éheztették, kínozták..

Amikor Paislee Shultis 2019-ben, 4 évesen eltűnt, senki sem számított arra, hogy ilyen közel bukkannak majd rá.

A kislányt a New York állambeli Saugerties városában találták meg, 257 kilométerre Cayuga Heights településtől, az eltűnésének helyétől. A rendőrök egy lépcső alatti rögtönzött szobában találták meg a gyereket, biológiai anyjával, a 33 éves Kimberly Cooperrel, aki nem rendelkezett hivatalos felügyeleti joggal.

Fotó: Saugerties Police Dept.

Paislee-t a jelentések szerint szülei, Kirk Shultis Jr. és Cooper rabolták el, miután elveszítették a felügyeleti jogot.

Erik Thiele nyomozónak köszönhető, hogy a Saugerties városi rendőrök megtalálták a kislányt, miután Thiele a szülőknél tartott házkutatás során felfigyelt valamire, miközben egy zseblámpával végigpásztázta a lépcsőket, ugyanakkor egy takarót is felfedezett a lépcsők között.

„A nyomozók több falépcsőfokot is eltávolítottak, és észrevettek egy pár apró lábat. Még több lépcsőfok eltávolítása után a gyereket és az elrablóját is felfedezték a lépcső alatt. A tér kicsi volt, hideg és nedves”

– állt a rendőrség közleményében az NBC News szerint.

Szerencsére Paislee a mentősök szerint olyan egészségi állapotban volt, hogy meg lehetett menteni az életét.

Fotó: Saugerties Police Dept.

Kimberly Coopert, Kirk Shultist, Jr.-t és azonos nevű édesapját is letartóztatták, és a lány elrablásával vádolják őket. A rendőrök korábban is felkeresték a szülők lakhelyét, de ők mindig azt állították, hogy nem tudják, hol lehet a lányuk, amióta eltűnt.

„Miután már néhány alkalommal jártak a Fawn Roadon található lakásban, a hatóságok korlátozott hozzáférést kaptak, hogy szétnézzenek a helyszínen, Kirk Shultis Sr. és Jr. is megengedték, hogy a gyerek után kutassanak, tudva, hogy a gyerek és az elrablója a házban rejtőznek, és nem találják meg őket”

– mondta a rendőrség az NBC Newsnak.

Cooperről azt feltételezték, hogy egy másik városba szökött Paislee-vel, de a rendőrök végül arra a következtetésre jutottak, hogy végig a lakásban voltak, valahányszor körülnéztek.

Fotó: Saugerties Police Dept.

Az ABC szerint a lányt visszaadták törvényes gyámjának és nővérének.

Shultis Jr. és Sr. feltételes szabadlábon védekezhetnek, és megtiltották nekik, hogy a lány közelébe menjenek. Mindkettőjük ellen a gyerek jólétének veszélyeztetése és a felügyeleti jogokba való beavatkozás miatt emeltek vádat. Coopert őrizetbe vették, és bíróság elé állították Ulster megyében, mivel már volt egy letartóztatási parancs ellene.

doily

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Idén nem szervez a Főváros karácsonyi vásárt

Szakított” az V. kerület és a főváros, pontosabban annak nonprofit cége, a Budapest Brand a Vörösmarty téri karácsonyi...

Georg Spöttle: Az orosz-amerikai állampolgárokat mentené ki az USA Oroszországból

Biztonsági riasztást adott ki az USA moszkvai nagykövetsége és Oroszország azonnali elhagyására szólította fel az amerikaiakat. A figyelmeztetés...

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...