12.5 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Megérkeztek az újgenerációs Barbie táskák

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egyedi táskakollekciót tervezett a Barbie a Coccinelle táskagyártó márkával együttműködve. Az önmagunk elfogadását, a pozitív gondolkodást és az előítélet mentességet hangsúlyozó különleges, limitált sorozatban egy feliratos rózsaszín és egy fekete kézitáska található.

Változnak az idők. Amit régebben a Barbie babákról és a hozzájuk tartozó stílusról gondoltunk, az mára átalakult. Ezt emelik ki azok az egyedi tervezésű táskák is, melyet a Barbiekat gyártó Mattel cég tervezett az egyik legnagyobb táskagyártóval közösen. Az önmagunk elfogadását, a pozitív gondolkodást és az előítélet-mentességet hangsúlyozó különleges, limitált sorozatban egy feliratos rózsaszín és egy fekete kézitáska található.

(Fotó: Mattel)

Az exkluzív, „The future is limitless”, magyarul „A jövő határtalan” elnevezésű szettel az alkotók a korlátok lebontását, a befogadást, az önelfogadást és a természetes szépséget ünneplik. Mindez összhangban áll a Barbie küldetésével, hiszen a játékmárka babái ma már nemcsak sokszínűek, hanem önbizalomra és az álmok megvalósítására is inspirálnak. A legújabb, Coccinelle for Barbie táskakollekció szlogenje éppen ezt az üzenetet hangsúlyozza: „A jövő határtalan”. A kezdeményezésben Magyarországgal együtt összesen 25 ország vesz részt.

(Fotó: Mattel)

Az egyedi táskák erős nejlonvászonból, olasz kézműves bőr fogantyúkkal készültek és zsinórozott szövetszalagok díszítik őket. A „The future is limitless” szlogen graffiti stílusú karakterekkel jelenik meg a darabok oldalán a rózsaszín anyagon feketével, a fekete anyagon pedig rózsaszínnel. A táskák belsejében egy rózsaszín címke is található, rajta a Coccinelle for Barbie kollekció jelszavával: ha elfogadjuk saját magunkat és sokszínűségünket, erősebbek lehetünk. A limitált darabszámban elérhető kollekció a Coccinelle üzletében és online kapható.

eletforma

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Idén nem szervez a Főváros karácsonyi vásárt

Szakított” az V. kerület és a főváros, pontosabban annak nonprofit cége, a Budapest Brand a Vörösmarty téri karácsonyi...

Georg Spöttle: Az orosz-amerikai állampolgárokat mentené ki az USA Oroszországból

Biztonsági riasztást adott ki az USA moszkvai nagykövetsége és Oroszország azonnali elhagyására szólította fel az amerikaiakat. A figyelmeztetés...

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...