Egyedi táskakollekciót tervezett a Barbie a Coccinelle táskagyártó márkával együttműködve. Az önmagunk elfogadását, a pozitív gondolkodást és az előítélet mentességet hangsúlyozó különleges, limitált sorozatban egy feliratos rózsaszín és egy fekete kézitáska található.

Változnak az idők. Amit régebben a Barbie babákról és a hozzájuk tartozó stílusról gondoltunk, az mára átalakult. Ezt emelik ki azok az egyedi tervezésű táskák is, melyet a Barbiekat gyártó Mattel cég tervezett az egyik legnagyobb táskagyártóval közösen. Az önmagunk elfogadását, a pozitív gondolkodást és az előítélet-mentességet hangsúlyozó különleges, limitált sorozatban egy feliratos rózsaszín és egy fekete kézitáska található.

(Fotó: Mattel)

Az exkluzív, „The future is limitless”, magyarul „A jövő határtalan” elnevezésű szettel az alkotók a korlátok lebontását, a befogadást, az önelfogadást és a természetes szépséget ünneplik. Mindez összhangban áll a Barbie küldetésével, hiszen a játékmárka babái ma már nemcsak sokszínűek, hanem önbizalomra és az álmok megvalósítására is inspirálnak. A legújabb, Coccinelle for Barbie táskakollekció szlogenje éppen ezt az üzenetet hangsúlyozza: „A jövő határtalan”. A kezdeményezésben Magyarországgal együtt összesen 25 ország vesz részt.

(Fotó: Mattel)

Az egyedi táskák erős nejlonvászonból, olasz kézműves bőr fogantyúkkal készültek és zsinórozott szövetszalagok díszítik őket. A „The future is limitless” szlogen graffiti stílusú karakterekkel jelenik meg a darabok oldalán a rózsaszín anyagon feketével, a fekete anyagon pedig rózsaszínnel. A táskák belsejében egy rózsaszín címke is található, rajta a Coccinelle for Barbie kollekció jelszavával: ha elfogadjuk saját magunkat és sokszínűségünket, erősebbek lehetünk. A limitált darabszámban elérhető kollekció a Coccinelle üzletében és online kapható.

eletforma

Hirmagazin.eu