Home Hírek Életmód Még le sem ült a mikrofon elé, máris botrányt szított: durván odapirított...

Még le sem ült a mikrofon elé, máris botrányt szított: durván odapirított a női műsorvezetőknek Bochkor Gábor

0
Bochkor Gábor a Sláger FM-en térhet vissza./ Fotó: RAS-Archívum

Még el sem kezdődött a műsora, máris áll a bál Bochkor Gábor (56) körül.

A Retro Rádión hétfőn kezdő műsorvezető fenegyerek csütörtök este a csatornán Abaházi Csaba (50) vendége volt az Abaházi Presszóban, és az éterből alaposan odapörkölt a női kollégáknak. Megállapította, nincs olyan hölgy a tévés és rádiós szakmában, aki egyenrangú műsorvezetői partner lehetne, megközelítené a férfiak szintjét. Egyedül Liptai Claudiát (47) és Ábel Anitát (45) mentesítette a lesújtó ítélet alól, akikkel egyébként a magánéletben is jó kapcsolatot ápol.

– Egyébként Magyarországon nincs is nagyon, ha most tévét veszel alapul. Gyakorlatilag olyan női műsorvezető, aki személyiségként átütő és szereti is a közönség, én mondjuk Claudiát tudom mondani, meg mondjuk Ábel Anitát – jelentette ki a rádiós, és még gyermeke édesanyját, a TV2-nél és a Life TV-nél is megfordult Várkonyi Andreát (45) sem vette bele a felsorolásba. – Szóval nehéz olyan nőt találni, aki szerethető is, és valamilyen szinten vicces is, van véleménye és kiáll a férfiakkal szemben. Általában a nőket arra használják, hogy csinibaba vagy szexi lady legyen. Én örülnék, ha lenne ilyen… – fogalmazott Bochkor, pedig az elmúlt időszakban Demcsák Zsuzsától kezdve Kiss Ramónán át Ördög Nóráig vannak jelen karizmatikus női műsorvezetők a hazai médiában.

– Orcátlan, meglepő és furcsa ez a lesajnáló kijelentés – háborodott fel a korábban a Danubiusnál, a Sláger FM-nél és a Class FM-nél is dolgozó Vágó Piros (47), aki 2000-ben és 2001-ben is az év legnépszerűbb női rádiós műsorvezetője volt. – Például az ismertségi és kedveltségi adatok szerint nőként én ott voltam a legjobb háromban Sebestyén Balázs és Abaházi Csaba mellett – mondta a Blikknek az egykori rádiós, kiemelve, tévés viszonylatban sem ért egyet, elég csak Ördög Nórát említenie. – Abból a szempontból igazat kell adjak, hogy mi nők nehezebb pályán futunk. Kisebb a mozgásterünk, velünk nem olyan elnézőek a hallgatók. Ha egy pukizós viccet ejtenénk el, felvonnák a szemöldöküket, de ha egy férfi szájából hangzik el, csapkodják a térdüket a nevetéstől.

Vágó Piros felháborodott Bochkor kijelentésein /Fotó: FEM3

Piros állítja, ő a saját bőrén tapasztalta, hogy nem kezelik egyenrangú műsorvezetőként, míg a korábban rádiónál és tévénél is dolgozó Jakupcsek Gabriella (57) szerint ez az egész butaság.

Jakupcsek Gabriella: Gábor, aludd ki magad alaposan! /Fotó: Fuszek Gábor

– Fel sem veszem, amit Gábor mond – jelentette ki Jakupcsek. – Szerintem csak rossz napja volt, azt üzenem, aludja ki magát alaposan!

blikk, Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás