26.6 C
Budapest
2022. augusztus. 13. szombat

Magyar és tényleg a közösségé – elindult az első magyar közösségi média: only one step, azaz, “csak 1 lépés”..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A hagyományos közösségi oldalakhoz képest a “csak egy lépés” magyar közösségi média számos új funkciót kínál a felhasználók részére, teszi mindezt úgy, hogy a felhasználók, maguk alakíthatják ki azt, amit szeretnének látni a közösségi médián..

Válaszul a Facebook folyamatos és indokolatlan cenzúrájára, új közösségi hálózatot alapítottak Magyarországon.

Ezen a platformon a szólás- és a vélemény szabadsága alapvető lesz, viszont a hagyományos közösségi oldalakhoz képest számos új funkciót is kínál a felhasználók számára.

Túl nagyra nőttek a közösségi hálókat irányító amerikai cégek, és ma már úgy gondolják, hogy bármit megtehetnek. Ezért úgy gondoltuk

muszáj, hogy legyen választás, egy alternatíva

– jelentette ki lapunknak a közösségi média alapítója, a hálózat indulása kapcsán.

Az idén év közben startoló magyar közösségi platform megalapítója elmondta: az igazi lökést az indulásukhoz tavaly az adta, amikor mindenféle indoklás nélkül sok ezer magyar felhasználót töröltek le a Facebookról, amelyről később kiderült, hogy legtöbb esetben csak a véletlen műve volt, viszont ezért még bocsánatot sem kértek.

Ezen a közösségi médián lehetsz kormánypárti, ellenzéki, vagy független, lehetsz az oltóanyag támogatója, és lehetsz szkeptikus vírustagadó is, lehetsz jó vagy rossz, elmondhatod a véleményedet, félelem nélkül, csak egy a fontos: viselkedj kulturáltan, másokat ne bánts meg, éld meg a szólás – és vélemény-nyilvánítás valós szabadságát! Gyere és regisztrálj, alakítsd úgy a platformot, ahogy Te szeretnéd!

A tulajdonos szavai szerint jelenleg is szinte bármivel kapcsolatban – legyen az politikai vagy éppen a járvánnyal kapcsolatos vélemény – sújthatják a felhasználókat törléssel, vagy tiltással csak azért, mert az valahol távol nem tetszik valakiknek.

– A magyar közösségi oldal esetében viszont ilyen esetektől nem kell tartani, hiszen ez a hálózat nem alkalmaz politikai cenzúrát.

Az oldalon a szólás- és véleményszabadság alapvető – hangsúlyozta a közösségi média tulajdonosa.

 

Az https://onlyonestep.net, avagy csak 1 lépés, az első magyar közösségi média, amelyen valóban szabad lehetsz. Nem kell félned politikai-, vagy véleménycenzúrától. Hirmagazin.eu

 

A közösségi média vezetője arra is kitért: a közösségi hálózat kialakításánál az egyszerűség elveit tekintették a legfontosabbaknak.

Az alapító a platform funkcióit ismertetve elmondta: a magyarok által használt közösségi oldalak általános tulajdonságai mellett

a “csak 1 lépés” többek között társkereséssel, nyereményjátékkal és apróhirdetéssel, művészeti és kulturális tevékenységgel, versírással, online színházzal, szabadon szerkeszthető hírportállal, valamint blogrendszerrel is kiegészül. .. és mindezt úgy, hogy a felhasználók, minden korlátozás nélkül kialakíthatnak bármit platformon.

– Emellett a “csak 1 lépés” csapata számos újdonságon dolgozik: jelenleg egy komolyabb VR (virtual reality) platform is tervben van, amely által például színházi előadást lehet nézni, vagy akár az online oktatásban is hasznos lenne – magyarázta az ötletgazda, aki hisz abban, hogy sikerülni fog a jövőben felzárkózni a nagy amerikai platformokhoz.

– A “csak 1 lépés” első magyar közösségi médiát tényleg a magyar közösség alakítja, és a hazai közösség mindig kreatívabb, mint néhány külföldi milliárdos

– hangsúlyozta az ügyvezető.

Onlyonestep.net, only one step, azaz, “csak 1 lépés”..hogy érezd jól magad, érezd az alkotás szabadságát, érezd hogy a tied, te alakítod úgy, ahogy neked tetszik.

Belépsz ide: https://onlyonestep.net, regisztrálsz, feltöltöd azzal az információval, amit szeretnél, aztán létrehozol bármit, ami kedves a számodra. Lehet magán a platformon is, de lehet úgy is, hogy új belépőként, de csak azért, hogy az ötlet teljesen a tied lehessen, társkeresőként, versmondóként, poéngazdaként, vagy bármilyen alkotásbéli szereplőként, elindul a varázs.

A felhasználók azon túl, hogy felhasználók, maguk alakíthatják a platformot.
A platformot nem hirdetik sehol sem, nincs fenn a Google-n, nincs benne egy keresőben sem, pontosan azért, hogy az első 10 Millió felhasználóból amennyi csak lehet, magyar ember legyen!
Mindössze egy szabály van: normális, kulturált viselkedést kell tanúsítani! Ennyi!
MI ebben a jó? Az, hogy a platform elsősorban a magyaroké, tudja minden felhasználó, hogy regisztrációjával megváltotta azt a jogot, hogy egy olyan szabad, magyar közösségi médián tölthesse el szabadidejét, ahol nem kell félnie sem, politikai, sem vélemény-nyilvánítási cenzúrától!
Persze itt az a fontos, hogy a magyarok elsőként regisztráljanak, a a közösségi média nem zár ki senkit sem, legyen az bármilyen nemzetiségű.
A szabályok azonosak, mindenkire nézve egyformák: viselkedj kulturáltan, éld meg és becsüld meg a valós szabadságot!
Gyere, regisztrálj, alkoss, és érezd jól magad! Üdvözlettel: a “csak 1 lépés” csapata..

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Az egész ország az inárcsi anyukát kereste, a Facebook-on is keresőcsapatokat hoztak létre, aztán váratlan fordulat történt..

Az egész országot megrázta a 49 éves inárcsi édesanya eltűnése. Az asszonyt augusztus elseje óta keresi a rendőrség. Bozsik...

Megrázó képek érkeztek a montenegrói lövöldözésről: 11 embert mészárolt le egy ámokfutó, köztük 4 gyermeket – fotók (18+)

Legalább 11 emberrel, köztük négy gyermekkel végzett egy 34 éves férfi a montenegrói Cetinjében. Most előkerültek a megrázó...

Titoktartásra kérte Hosszú Katinka a násznépet

A szerelmesek számára fontos a magánélet, épp ezért komoly dolgot kérnek az esküvőre meghívottaktól. Mint az már többször megírtuk, Hosszú...

Sebestény Balázs megszólalt Alekoszról: fura univerzumban létező ember, egy gyöngyszem

Alekosz, a Valóvilág 4. széria győztese pár napja számolt be közösségi oldalán az "Alekoszi edzéstervről" A héten Sebestyén Balázsék is...
facebook