20.2 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Ludas Matyi libájának sértés… – videók

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Lendvai elszólta magát: Európától várta Orbán Viktor Miniszterelnökünk megbuktatását…

Lendvai Ildikó az ATV-ben kikotyogta, hogy Európától várta Orbán Viktor megbuktatását.

Lendvai Ildikó az újabb vesztes brüsszeli ütközet miatti csalódottságában megfeledkezett az ATV stúdiójában forgó kamerákról, és így szólta el magát:

Rónai Egon: Volt illúziója, hogy nem az ellenzéknek kell megnyernie huszonkettőt, hanem majd valaki megnyeri?

Lendvai Ildikó: Nem, nekem nem volt. Nekem egy ideje már nem volt. Korábban én is úgy gondoltam, hogy majd Európa helyettünk megvívja a csatát.

Lendvai ugyan múlt időben fogalmazott, hogy korábban tényleg reménykedett a moszkvai brüsszeli megszállásban, de már nem. Ennek azonban ne tulajdonítsunk túl nagy jelentőséget, ezt a fülsértő hangot ugyanis jól ismerjük: ez a keserű csalódottság szólama. Mert már megint elhitték, beleélték magukat, hogy nekik csak bele kell kiabálniuk a Lenin- és Marx-szobrokkal gombamód szaporodó nyugati éjszakába,

Európa, segíts!”, és Orbán máris bukni fog.

 

És mégsem bukott meg, sőt, olyanok is tisztelik most már, akiknek ez korábban, maguk szerint is, elképzelhetetlen volt..

Már megint nem, holott ők mindent megtettek. Kiküldték a harmadgenerációs Donáthot, az Annát, aki háromnaponta „informálisan” tájékoztatta Vera Jourovát. Ámde még ez is hiábavaló volt. Pedig a név győzelemmel kecsegtetett, hiszen nagypapa a Rákosi-titkárság vezetője volt, apuka meg 16 éven keresztül a posztkommunista MSZP országgyűlési képviselője. Szóval most tényleg úgy látszott, sikerülni fog…

A kutyafáját! nem sikerül!

Lendvai Ildikó illúziója ugyan eltűnt, de mi se hitegessük magunkat, hogy ez a harc volt a végső. Ne higgyük, hogy Donáth Anna vagy Dobrev Klára nem próbálják majd a birodalmi érdekek mentén ismét bevenni a nemzeti szuverenitásunk erődjét. Mert ismét támadni fognak. Ez a támadásuk azonban olyan, mint a fogatörött kutya vicsorgása!

Magyarországnak olyan Miniszterelnöke van, és olyan Miniszterelnöke lesz, akinek a hazaszeretet nem csak frázis!

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy férfi rohant be a metróalagútba a Blaha Lujza térnél és elvágta a torkát

Hatósági zárás miatt nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között...

Miért van egyre több pajzsmirigybeteg? Az endokrinológus válaszol

A kételkedők joggal vetik fel, hogy ez csupán látszat, hiszen a jobb diagnosztikus módszerek miatt érezzük csak, hogy...

Ukrajna részben leállította a földgáz szállítását Európába

Ukrajna bejelentette, hogy felfüggeszti a földgáz tranzitját egy olyan tranzitponton keresztül, amelyen az Oroszországból Európába szállított gáz közel...

Órák kérdése, és hivatalosan fizetésképtelen lehet Oroszország

Órák választhatják el Oroszországot a fizetésképtelenségtől, amely már a háború kitörése óta fenyegeti Moszkvát – írja a Bloomberg. Vasárnap este...