Lendvai elszólta magát: Európától várta Orbán Viktor Miniszterelnökünk megbuktatását…

Lendvai Ildikó az ATV-ben kikotyogta, hogy Európától várta Orbán Viktor megbuktatását.

Lendvai Ildikó az újabb vesztes brüsszeli ütközet miatti csalódottságában megfeledkezett az ATV stúdiójában forgó kamerákról, és így szólta el magát:

Rónai Egon: Volt illúziója, hogy nem az ellenzéknek kell megnyernie huszonkettőt, hanem majd valaki megnyeri?

Lendvai Ildikó: Nem, nekem nem volt. Nekem egy ideje már nem volt. Korábban én is úgy gondoltam, hogy majd Európa helyettünk megvívja a csatát.

Lendvai ugyan múlt időben fogalmazott, hogy korábban tényleg reménykedett a moszkvai brüsszeli megszállásban, de már nem. Ennek azonban ne tulajdonítsunk túl nagy jelentőséget, ezt a fülsértő hangot ugyanis jól ismerjük: ez a keserű csalódottság szólama. Mert már megint elhitték, beleélték magukat, hogy nekik csak bele kell kiabálniuk a Lenin- és Marx-szobrokkal gombamód szaporodó nyugati éjszakába,

Európa, segíts!”, és Orbán máris bukni fog.

 

És mégsem bukott meg, sőt, olyanok is tisztelik most már, akiknek ez korábban, maguk szerint is, elképzelhetetlen volt..

Már megint nem, holott ők mindent megtettek. Kiküldték a harmadgenerációs Donáthot, az Annát, aki háromnaponta „informálisan” tájékoztatta Vera Jourovát. Ámde még ez is hiábavaló volt. Pedig a név győzelemmel kecsegtetett, hiszen nagypapa a Rákosi-titkárság vezetője volt, apuka meg 16 éven keresztül a posztkommunista MSZP országgyűlési képviselője. Szóval most tényleg úgy látszott, sikerülni fog…

A kutyafáját! nem sikerül!

Lendvai Ildikó illúziója ugyan eltűnt, de mi se hitegessük magunkat, hogy ez a harc volt a végső. Ne higgyük, hogy Donáth Anna vagy Dobrev Klára nem próbálják majd a birodalmi érdekek mentén ismét bevenni a nemzeti szuverenitásunk erődjét. Mert ismét támadni fognak. Ez a támadásuk azonban olyan, mint a fogatörött kutya vicsorgása!

Magyarországnak olyan Miniszterelnöke van, és olyan Miniszterelnöke lesz, akinek a hazaszeretet nem csak frázis!

Hirmagazin.eu