4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóLetépem a nyakadból a keresztet: késsel támadt áldozatára a budapesti ámokfutó.. -...

Letépem a nyakadból a keresztet: késsel támadt áldozatára a budapesti ámokfutó.. – videó

Nem először kerül a bűnügyi hírekbe a budapesti ámokfutó: pár hete autójával borzolta a kedélyeket. Most azonban kést is ragadott…

A budapesti ámokfutó nemrégiben azzal került a hírekbe, hogy február 28-án autójával többször áthajtott a szemközti sávba, hogy megijessze a többi közlekedőt.

Most azonban rablás miatt kell felelnie: ugyanis a 49 éves férfi múlt csütörtök este késsel fenyegette egy ismerősét.

A főügyészség tájékoztatása szerint a 49 éves férfi múlt csütörtök este a XVII. kerületben az Emlék és Gombosi utca kereszteződésében támadta meg egy ismerősét. Késsel a kezében lépett ki egy bokor mögül, és rákiáltott az ismerősére, hogy álljon meg, vagy kitépi a keresztet a nyakából. A rémült áldozat elszaladt, ám a budapesti ámokfutó még egy ideig követte őt.

A rablási kísérlet után rendőreink elfogták a férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi autós ámokfutásáról korábban videó is készült, ami bejárta a sajtót:

A főügyészség az autós eset után kérte a férfi letartóztatását, de végül bűnügyi felügyelet alá került, azzal, hogy nem hagyhatja el Budapestet és Pest megyét. Másfél héttel a felügyelet után történt a rablás; ezért az ügyészség a bűnismétlés veszélye miatt újra kérte az ámokfutó letartóztatását.
ripost

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem