2.4 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

Lakatos Márk: “Büntetés helyett jutalmazni kellene azokat, akik nem vállalnak gyereket” – videó

Dátum:

Megosztás:

Kedden elért a Föld lakossága a 8 milliárd főt, ez alkalomból készített kritikus hangvételű TikTok-videót Lakatos Márk, ahol kifejtette véleményét, miért kellene jutalmazni azokat, akik nem vállalnak gyereket.

Lakatos Márk stylist szerint a kritika helyett jutalmazni kellene azokat, akik a mai világban nem vállalnak gyereket, hiszen a Föld lakossága elérte a 8 milliárd főt. Lakatos a “Senki ne csesztesse azokat, akik nem vállalnak gyereket” című videójában elmondta, inkább jutalom jár azoknak, akik ma nem szülnek gyereket.

A legfrissebb hírek itt!

Lakatos Márk,gyermekvállalás

“Nemhogy büntetni, de inkább jutalmazni kéne azokat, akik adott esetben nem adnak újabb gyerekeket ehhez a 8 milliárdhoz” – mondta Lakatos Márk videójában.

A stylist kifejtette, tudatában van annak, hogy a népszaporulat jelentős része Ázsiában, Afrikában és Dél-Amerikában keletkezik, és Európában – így Magyarországon is – fogynak az emberek, de „senki nem mondta, hogy a fehér embernek kell mindig és minden áron uralnia ezt a planétát”.

“Lehet, hogy csökkent a nemzetünk, de biztos, hogy azt nem azzal kell megoldani, hogy bűntudatot, szorongást és mindenféle más komplexusokat plántálunk bele az emberekbe, kirekesztjük és bűnösnek nyilvánítjuk azokat az embereket, akik nem szülnek” – fogalmazott Lakatos Márk.

A legfrissebb hírek itt!

“Hanem azzal, drága politikusok, hogy egy olyan közeget teremtünk, ahol az emberek létbiztonságban, társadalmi nyugalomban, békében és szabadon vállalhatnak gyereket” – tette hozzá.

Lakatos Márk kitért arra is, hogy a politikusoknak azt kellene figyelembe venni, hogy azokat a gyerekeket, akiket a heteró szüleik otthagytak, akár melegek nevelhessenek fel nagy szeretetben.

Nyitókép: Lakatos Márk/Facebook

twice

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

„Évek múlva büszke leszek, hogy tüntettem” – mondta az iráni lány, fél órával később lelőtték – megrázó – képek, videók (18+)

Hadisz Nadzsafi, a húszéves influenszerlány szeptember 21-én tüntetni indult barátaival. „Szeretném azt hinni, hogy amikor néhány év múlva visszagondolok...

Veszélyes, közel sem ártatlan gyerekjátékot hív vissza az egyik nagy kereskedőlánc

Minőségi gondok vannak a KiK egyik íj- ls nyílkészletével A KiK íj és nyílkészletet hív vissza a boltláncban forgalmazott...

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...