Kedden elért a Föld lakossága a 8 milliárd főt, ez alkalomból készített kritikus hangvételű TikTok-videót Lakatos Márk, ahol kifejtette véleményét, miért kellene jutalmazni azokat, akik nem vállalnak gyereket.

Lakatos Márk stylist szerint a kritika helyett jutalmazni kellene azokat, akik a mai világban nem vállalnak gyereket, hiszen a Föld lakossága elérte a 8 milliárd főt. Lakatos a “Senki ne csesztesse azokat, akik nem vállalnak gyereket” című videójában elmondta, inkább jutalom jár azoknak, akik ma nem szülnek gyereket.

A legfrissebb hírek itt!

Lakatos Márk,gyermekvállalás

“Nemhogy büntetni, de inkább jutalmazni kéne azokat, akik adott esetben nem adnak újabb gyerekeket ehhez a 8 milliárdhoz” – mondta Lakatos Márk videójában.

A stylist kifejtette, tudatában van annak, hogy a népszaporulat jelentős része Ázsiában, Afrikában és Dél-Amerikában keletkezik, és Európában – így Magyarországon is – fogynak az emberek, de „senki nem mondta, hogy a fehér embernek kell mindig és minden áron uralnia ezt a planétát”.

“Lehet, hogy csökkent a nemzetünk, de biztos, hogy azt nem azzal kell megoldani, hogy bűntudatot, szorongást és mindenféle más komplexusokat plántálunk bele az emberekbe, kirekesztjük és bűnösnek nyilvánítjuk azokat az embereket, akik nem szülnek” – fogalmazott Lakatos Márk.

A legfrissebb hírek itt!

“Hanem azzal, drága politikusok, hogy egy olyan közeget teremtünk, ahol az emberek létbiztonságban, társadalmi nyugalomban, békében és szabadon vállalhatnak gyereket” – tette hozzá.

Lakatos Márk kitért arra is, hogy a politikusoknak azt kellene figyelembe venni, hogy azokat a gyerekeket, akiket a heteró szüleik otthagytak, akár melegek nevelhessenek fel nagy szeretetben.

Nyitókép: Lakatos Márk/Facebook

twice

Hirmagazin.eu