0.9 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Lagzi Lajcsi hírnevét örökre tönkretették – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

To­vább gyű­rű­zik a bot­rány a mu­la­tós ze­nész körül. Ga­lam­bos La­jost elő­ször áram- és gáz­lo­pás­sal gya­nú­sí­tot­ták meg, utána ma­gán­ben­zin­kút­ját is vizs­gál­ták, és mű­kin­csek után is ku­tat­tak az egyen­ru­há­sok a sztár bir­to­kán. Szak­ér­tők sze­rint az or­szág mu­lat­ta­tó­já­nak hír­neve a bot­rá­nyok miatt már sosem lehet a régi.

A szemünk láttára omlik össze az eddig kemény munkával felépített Lajcsi-birodalom. Galambos Lajos országszerte közkedvelt ember és előadó volt, ma viszont a megítélése teljesen más irányba ment el. A népszerű mulatós királyra egyesek már úgy tekintenek, mint a valaha volt legnagyobb bűnözőre. Pedig még semmiért sem ítélték el.

Galambos Lajos neve annyi kétes ügylettel került kapcsolatba, hogy már szinte senki se tudja eldönteni, hogy mi is az igazság a zenész körül.

„Általában ilyen egy krízis természete, jelenleg egy személyes krízist látunk. Egy olyan ember helyzetét, akit ikonként tiszteltek, ikonként működött a nyilvánosság előtt, és most megrepedt ez a kép. Amit eddig láttunk róla, az ma már nincs, és napról napra egyre lendületesebben változik. Ez a sztori gyakorlatilag újrarajzolja a képet Galambos Lajosról, a szórakoztató zenészről”

– mondta el a Mokka csütörtök reggeli adásában Perlaky-Papp József, PR-stratéga.

A szakember arról is beszélt, hogy nagyon hirtelen változott meg az a miliő, ami eddig a népszerű zenészt körülvette, ezért is indult el ilyen ütemben lefelé a lejtőn Lajcsi megítélése.

Sokan azt gondolják, hogy lehet valami emögött. Egyik pillanatról a másikra ilyen gyorsan, ilyen sok ügy nem nagyon jöhet elő, legalábbis így gondolkoznak az emberek.

Perlaky-Papp szerint viszont sok ember fejében bocsánatos bűnnek számít, amiért először elővették Galambos Lajost, vagyis a közműszolgáltatók megkárosítása.

„Szerintem olyan országban élünk, ahol mindenki valamilyen szempontból köztartozásban van, vagy legalábbis csúszásban. Ha csak ez az egy téma lenne, és nem kerülnek elő ilyen nehéz ügyek, akkor ez a sztori még regenerálható. Én úgy gondolom, hogy ez az eset inkább Bakács Tibor ügyéhez hasonlít, amikor szalámilopásról, sajtlopásról volt szó, nem pedig Császár Előd, Stohl András vagy éppen Damu Roland esetéhez, ahol egyértelműen látható, hogy nem bocsánatos bűnről van szó.”

Lagzi Lajcsi hírnevét örökre tönkretették

(Fotó: TV2)

A PR-stratéga szerint az is nagyban befolyásolja Lajcsi megítélését, hogy éppen milyen állapotban volt a hírneve.

Galambos Lajosnál nagyon erős hírnévről beszélünk, tehát a társadalom megbecsült tagja volt.

Akkor lehetett először érezni Lajcsi ügyvédei szerint, hogy omlik össze a felépített szobor, amikor L. Lajosként írt a zenészről az egyik újság, holott polgári nevén még mindig Galambos Lajosnak hívják a trombitaművészt. Ebből egyértelműen kiderült, hogy teljesen összemosták a magánembert és az ünnepelt sztárt.

„A nyilvánosságban sokkal fontosabb a kialakított kép. Most nemcsak az ünnepelt sztárt látjuk, hanem egy teljesebb képet kapunk Galambos Lajosról. De ebben az állapotban még, úgy gondolom, hogy regenerálható ez a kép, attól függ, hogy hogyan tér vissza. A nyilvánosság nagyon érdekesen működik: pillanatok alatt fel tud valakit emelni, majd ugyanígy le tudja ejteni.”

A szakember elmondta, hogy Lajcsi hírnevének az lenne a legjobb, ha szabadulása után elmondaná a történéseket a saját szemszögéből, majd eztán lehet szépen lépésről-lépésre visszaépíteni az összedőlt Lajcsi-képet.

Sérült, elveszett az a kép. Ma már egy más képet tudunk összeállítani, más képet tudunk felépíteni. Az a fajta mulatós művész már a múlté, de lehet egy összetettebb, szerethetőbb képet összerakni.

A Ripost által megkérdezett pszichológus is hasonlóképp vélekedik Lagzi Lajcsi kapcsán, mint Perlaky-Papp József.

Olyan ez, mintha egyszer csak egy jól működő cég pozitív arculatát rombolnánk le. Mivel nagyközönség előtt történik ez az egész, még nagyobb a nyomás az emberen. A sikeres életet könnyebb megmutatni a közönség felé, mint a kudarcot. A negatív visszajelzések ilyenkor megsokszorozódnak, amik nagyon komoly lelki válságot okozhatnak, hisz ilyenkor minden esetben elmarad a pozitív támogatás. A családban is hatalmas lehet a bizonytalanság, hisz a családfenntartó köré volt központosítva minden

– mondta el Somogyi Katalin, klinikai szakpszichológus.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...