Home Főhírek Külföld Kutatási eredmények: A migránsok az egész világon erősebben fertőződnek minden vírustól, mint...

Kutatási eredmények: A migránsok az egész világon erősebben fertőződnek minden vírustól, mint mások..

0
NEWARK, NEW JERSEY - NOVEMBER 30: Travelers arrive for flights at Newark Liberty International Airport on November 30, 2021 in Newark, New Jersey. The United States, and a growing list of other countries, has restricted flights from southern African countries due to the detection of the COVID-19 Omicron variant last week in South Africa. Stocks in the travel and airline industry have fallen in recent days as fears grow over the spread and severity of the variant. (Photo by Spencer Platt/Getty Images)

A pittsburghi kutatók bebizonyították, amit a fekete lakosok már tudtak a COVID-19 faji különbségeiről.

A Carnegie Mellon és a Pittsburgh-i Egyetem elemzői azt találták, hogy a színes bőrűek nagyobb kockázatnak vannak kitéve a vírus megfertőződésének, súlyos megbetegedéseknek és a fertőzés miatti halálnak.
Adatelemzőkkel együtt dolgoztak, hogy kiderítsék, milyen erősen, hol és miért érte a legsúlyosabban a színes bőrűeket, remélve, hogy újrakalibrálják, hogyan vehetnek részt a fekete polgárok a közegészségügyben.
Egyes egészségügyi szakértők szerint az immunhiányosok ne utazzanak, legalábbis addig, amíg több információ nem áll rendelkezésünkre a betegség omicron okainak súlyosságáról és arról, hogy a vakcinák mekkora védelmet nyújtanak.
Ez a megállapítás teljes mértékben igaz lehet a migránsokra, ezért mi is azt javasoljuk nekik:
Maradjatok otthon!
Nyitókép értelme: Migránsok röpködnek a világon ide-oda, és terjesztik a COVID-variánsokat!
Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás