12.8 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeFőhírekKülföldKutatási eredmények: A migránsok az egész világon erősebben fertőződnek minden vírustól, mint...

Kutatási eredmények: A migránsok az egész világon erősebben fertőződnek minden vírustól, mint mások..

A pittsburghi kutatók bebizonyították, amit a fekete lakosok már tudtak a COVID-19 faji különbségeiről.

A Carnegie Mellon és a Pittsburgh-i Egyetem elemzői azt találták, hogy a színes bőrűek nagyobb kockázatnak vannak kitéve a vírus megfertőződésének, súlyos megbetegedéseknek és a fertőzés miatti halálnak.
Adatelemzőkkel együtt dolgoztak, hogy kiderítsék, milyen erősen, hol és miért érte a legsúlyosabban a színes bőrűeket, remélve, hogy újrakalibrálják, hogyan vehetnek részt a fekete polgárok a közegészségügyben.
Egyes egészségügyi szakértők szerint az immunhiányosok ne utazzanak, legalábbis addig, amíg több információ nem áll rendelkezésünkre a betegség omicron okainak súlyosságáról és arról, hogy a vakcinák mekkora védelmet nyújtanak.
Ez a megállapítás teljes mértékben igaz lehet a migránsokra, ezért mi is azt javasoljuk nekik:
Maradjatok otthon!
Nyitókép értelme: Migránsok röpködnek a világon ide-oda, és terjesztik a COVID-variánsokat!

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem