21 C
Budapest
2023. június. 4. vasárnap

Különleges nap lesz október 30.: a Vonzás Törvénye életbe lép, hogy minden vágyunk valóra váljon!

Dátum:

Megosztás:

2016. október 30. egy nagyon különleges nap lesz spirituális szempontból, a vonzás Törvénye ugyanis életbe lép azért, hogy minden, féltve őrzött vágyunkat teljesítse!

Különleges nap lesz október 30.: a Vonzás Törvénye életbe lép, hogy minden vágyunk valóra váljon!

2014 óta nem volt hasonló példa erre, amikor a Fekete Hold varázslatot hoz létre és különös kapukat nyit meg az emberek számára.

Különösen a nők számára lesz ez fontos nap, a Fekete Hold ereje ugyanis október 30-án náluk lesz erősebben érezhető, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy a férfiaknál nem lép majd életbe e Vonzás Törvénye.

Mindenek előtt pontot kell tennünk azon dolgaink végére, amelyek nem működnek, és tovább kell lépni, az igazi álmainkra, vágyainkra kell koncentrálnunk. Ez a nap alkalmas lesz tehát arra, hogy elültessük rég dédelgetett terveink magját, ami megfelelő gondoskodás mellett képes lesz kikelni. Ehhez fontos az, hogy higgyünk álmainkban, és képzeljük el gondolatban, hogy minden meg fog valósulni.

A Vonzás Törvénye életbe lép

A Fekete Hold a Vonzás Törvényét erősíti majd meg ezen a napon, amivel párhuzamosan az önbizalmunkat is, így minden készen fog állni arra, hogy terveink, álmaink megvalósítása kezdetét vegye.

Különleges energiák szabadulnak majd fel, amik számos új lehetőséget kínálnak majd elénk és mindez  ki fog hatni a soron következő napokra, hetekre, így ha nagy terveink vannak az életben, akkor október 30-án vágjunk bele azok megvalósításába, mert nem fogjuk megbánni. Ezen a napon minden világossá válik, így rá fogunk találni arra az útra, amely elvezet a sikerhez, a boldogsághoz, a lelki békéhez.

 

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hazánkba is megérkeztek a Pokol Angyalai (Hell’s Angels) motorosklub tagjai

Az Egyesült Államok a társaságot bűnözők bandájaként tartja számon. A világ minden tájáról jönnek a tagok, akik hazánktól...

Videón az M1-esen át menekülő őz, amely egy tatabányai kertben talált menedéket

Őzet találtak egy családi ház kertjében Tatabányán pénteken. Az állat kilométerekről, az M1-es autópályán át kóborolhatott el idáig. Az M1-es...

Sorsfordító kijelentést tett Volodimir Zelenszkij

Ukrajna készen áll a rég várt ellentámadás megindítására, hogy visszafoglalja az Oroszország által megszállt területeket – közölte az ukrán...

Itt vannak az új hulladékgazdálkodási rendszer díjai

Megismerhetők azok a díjak, amelyeket alkalmazni kell az energiaügyi miniszter rendelete alapján a július 1-jétől hatályos hulladékgazdálkodási rendszerben. A...