Kitört a celebháború: Kulcsár Edina új pasija keményen beszólt Alekosznak

Dátum:

Alekosz kemény kritikát fogalmazott meg Kulcsár Edina új életével kapcsolatban, amit az egykori szépségkirálynő kedvese sem hagyott szó nélkül.

Alekosz is felült a Kulcsár Edina-vonatra, amikor legutóbbi bejegyzésében kemény szavakkal illette az egykori szépségkirálynőt.

A híresség az edzés közben benne felmerülő gondolatokat fogalmazta meg, aminek egyik része az volt, miszerint Oláh Ibolya a napokban kijelentette, hogy soha többé nem énekli el a Magyarország című dalt.

„Akkor talán – a bukott családanya, a megbundázott szépségkirálynő, a házassága alatt izomcelebekkel bűnös viszonyt folytató 43-as lábú Kulcsár Edina elénekli majd. Most úgyis énekelni tanítják azt” – fogalmazott Alekosz, aki nemzetközi sztárnak, vagyonőrnek, taxisofőrnek, üzletembernek, etikus hekkernek, előadóművésznek, értelmiséginek, grófnak, koronahercegnek, valamint civil politikai elemzőnek és testépítőnek aposztrofálja magát.

 

kulcsár edina gwm

G.w.M keményen beszólt
Fotó: Youtube

 

A durva megjegyzésre hétfőn G.w.M, Edina új szerelme is reagált a huszonnégy órán át elérhető Instagram-történetében. Igazi gengszterrapperhez méltó módon, nem fogta vissza magát:

„Nem hiába tart itt az életed, Alekosz, a saját magad csapdája vagy, ember… Itt vagy lassan kiöregedve egy igazi Garfield-formával, asszony, barátnő nélkül. Szomorú, hogy ehhez kell hozzászólnod, hogy bármilyen formában is, de felmerüljön a neved. Írj rám és meghívlak kajálni, ahova csak akarod, még segítek is becsajozni neked, drágám! U.i.: Súlyok helyett, ha van benned fölösleges energia, akkor vezesd le a jobb kezeden, hasznosabb lesz, mint lejárni fotózni magad egy terembe” – fogalmazott G.w.M.

Hogy Alekosz elfogadja-e az ebéd- vagy vacsorameghívást, még nem lehet tudni, de az biztos, hogy érdekes eszmecsere alakulhatna ki a két celeb között…

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: YouTube

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

A 62 éves Demi Moore mesebeli hercegnőként tündökölt a Cannes-i Filmfesztiválon: két ruhát is viselt..

Demi Moore káprázatos ruhakölteményekben vonult fel a vörös szőnyegen...

Katalin hercegné műtétje: megdöbbentő dolog derült ki az operációról

Katalin hercegné műtétjére januárban került sor, amellyel kapcsolatban eddig...

Őszintén vallott elmúlt szerelmeiről Várkonyi Andrea.., mindig bomlottak érte a férfiak..

Őszinte vallomás. A gyönyörű Várkonyi Andreáért mindig bomlottak a férfiak....

Eddig hallgatott, de most elmondott mindent Trokán Nóra a megcsalásról ..

Trokán Nóra megdöbbentő őszinteséggel beszélt a magánéletéről, párkapcsolatairól, aminek...
Megszakítás