22.8 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Kitálalt a házasságáról Pécsi Ildikó: Elfogadta férje másik szerelmét

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ahogyan férje is az övét.

Pereskedés és betegség… Sok mindennel meg kellett küzdenie az utóbbi időszakban Pécsi Ildikónak és férjének, Szűcs Lajosnak. Már abban sem voltak biztosak, hogy a sok szenvedés és szomorúság egyszer véget ér, de úgy tűnik, a január végre szépnek ígérkezik. Annál is inkább, mert jeles dátum közeledik: január 4-én lesz ötven éve, hogy összeházasodtak.

„Szépen, öregesen, meghiten ünneplünk majd. Ez most nekünk a legnagyobb dolog – mondja a Story magazinnak a Kossuth-díjas színésznő, és nem tagadja, mindkettőjük egészségét megviselték az elmúlt évek történései. „Lajosomnak súlyos műtétje volt, de szerencsére már túl van a nehezén, el-eljár otthonról, bevásárol, én pedig aggódva lesem az ablakból, hogy hazatérjen, aztán pedig megyek elé. Ha pedig késik, majd’ elájulok az izgalomtól. Olyan nehéz ez, hiszen ő sohasem volt beteg, és soha nem volt sérült.”

Szerencsére az egymás iránt érzett szerelmük mindent túlél. A válogatott futballista Az aranyember című filmben látta meg Pécsi Ildikót, és akkor elhatározta: elveszi feleségül. Kitartóan ostromolta, és célba ért, ők lettek a hetvenes évek igazi álompárja.

Hogy mi a titkuk? A színésznő elárulta. „Lajos iszonyatosan szeretett engem és a fiát… de ha pályára lépett, a másik nagy szerelmére, a futballra koncentrált. A mi egymásba kapaszkodásunk annyira erős volt, hogy ez a két „szerelem” jól megfért egymás mellett. Sőt én sem voltam ezzel másként, hiszen én ugyanígy éreztem a színház iránt. (…) Lajosnak ugyanolyan szigorúan szerelmes viszonya volt a focihoz, mint nekem a színházhoz, de ez minket nem szétszakított, hanem összekovácsolt. Ez a mi hosszú házasságunk titka. Megértettük egymást. Egymásba kapaszkodunk ötvenéven át, és ez így is marad, amíg csak élünk.”

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

FOTÓ: MTI – ZIH ZSOLT

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Halálos lehet a nőkre egy népszerű növényi alapú diéta

Bizonyos ételek nagyobb eséllyel okozhatnak szívinfarktust a nőknél mint a férfiaknál, derítették ki kutatók. A nők étkezési szokásai eltérnek...

Rettenetes hírt közöltek: Ha ilyen sört vett, ne igya meg!

Biztonsági figyelmeztetést adtak ki a Heineken a 0,25 literes üveges termékeire. Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken a 0,25...

Hat db atombomba, nyomtalanul eltűnt Amerikában..

A Pentagon nem is titkolja, vagyis ennyi atombomba eltűnését beismeri, lehetséges, hogy tízszer ennyi tűnt el, csak azt...

Putyin jócskán emelte a tétet a Nyugattal folytatott gazdasági háborúban, .. nem filléres szankciókkal válaszolt, hanem dollártrilliárdos üzlettel..

Az orosz elnök új rendeletével gyakorlatilag kiszorítja a Shellt és a japánokat a szahalini gázprojektből, amely a világ...
facebook