5.2 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóKikötözve feküdt a Covid-osztályon a Honvédkórházban gyilkoló kínai – Valaki eloldozta előtte..

Kikötözve feküdt a Covid-osztályon a Honvédkórházban gyilkoló kínai – Valaki eloldozta előtte..

Budapest — Sokáig kikötözve tartották a Honvédkórház Covid-osztályán azt a kínai férfit, aki március 13-án sebészollóval támadt rá egy 54 éves, lélegezgetőgépen lévő betegtársára, Mariannára – tudta meg a Blikk. Valaki azonban úgy döntött, már nincs szükség arra, hogy a férfi mozdulatlanul feküdjön, eloldozta a kötést, mire a tettes véres ámokfutásba kezdett.

Egyelőre nincs magyarázat arra, hogy mi váltotta ki a férfinál ezt az eszelős viselkedést, annyi biztos: több mint tucatszor szúrta meg az asszony fejét, súlyosan megsebesítve az agyát is, több döfés a nő szemét érte.

A tanárnőként dolgozó Marianna nem élte túl a bestiális támadást. A pedagógus közeli hozzátartozója korábban lapunknak azt nyilatkozta, választ várnak a kórháztól: hogyan történhet ilyen bűncselekmény az intézményben?

Információink szerint a Honvédkórház a kérésnek eleget tett, és képviselői a napokban videócseten megbeszélést tartottak Marianna családjával. Úgy tudjuk: a vezetőség álláspontja szerint nem történt mulasztás a kórház részéről.

Mindenki ezt olvassa most!

– Nagyon fontosnak tartom leszögezni, hogy minden tiszteletem a kórház dolgozóié, hiszen a járványhelyzet miatt kialakult megfeszített tempóban is helytállnak és rendületlenül gyógyítják a covidos betegeket. Azt azonban meg kell említenem, hogy meglátásom szerint nagy hiba volt, hogy a kínai állampolgárságú férfiről valaki levette a kötéseket, és innentől szabadon mozoghatott – mondta lapunknak a gyászoló család ügyvédje, dr. Lichy József.

Nagy valószínűséggel a matematikát és fizikát tanító Marianna az iskolában kapta el a vírust, hiszen ameddig egészsége engedte, bejárt a budapesti általános iskolába oktatni. Diákjai rajongásig szerették a mindig kedves tanárnőt, családját rettenetesen megviselte váratlan elvesztése, az meg pláne, hogy ilyen borzalmas körülmények között távozott az élők sorából.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Az elkövető jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben van. Tettére nem tudott magyarázatot adni, elmondása szerint nem emlékszik semmire. A Blikk elért egy férfit, aki ismeri a több mint 10 éve Magyarországon élő tettest. Az ismerős elmondása szerint a kínai közösséget is nagyon megrendítették a történtek.

Az elkövető szakácsként dolgozott egy budapesti étteremben, a munkáját állítólag rendesen látta el. Magyarul nem beszél.

Az ismerős nem tud róla, hogy a férfinak korábban drogproblémái lettek volna, szerinte valamilyen gyógyszer, talán nyugtató váltotta ki nála ezt az elborulást.

Az esettel kapcsolatban kerestük a kórházat is, ahol közölték: belső vizsgálat indult, ám a folyamatban lévő nyomozás miatt nem adhatnak tájékoztatást.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work