Hirmagazin.eu
Főoldal » Kikötözve feküdt a Covid-osztályon a Honvédkórházban gyilkoló kínai – Valaki eloldozta előtte..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kikötözve feküdt a Covid-osztályon a Honvédkórházban gyilkoló kínai – Valaki eloldozta előtte..

Budapest — Sokáig kikötözve tartották a Honvédkórház Covid-osztályán azt a kínai férfit, aki március 13-án sebészollóval támadt rá egy 54 éves, lélegezgetőgépen lévő betegtársára, Mariannára – tudta meg a Blikk. Valaki azonban úgy döntött, már nincs szükség arra, hogy a férfi mozdulatlanul feküdjön, eloldozta a kötést, mire a tettes véres ámokfutásba kezdett.

Egyelőre nincs magyarázat arra, hogy mi váltotta ki a férfinál ezt az eszelős viselkedést, annyi biztos: több mint tucatszor szúrta meg az asszony fejét, súlyosan megsebesítve az agyát is, több döfés a nő szemét érte.

A tanárnőként dolgozó Marianna nem élte túl a bestiális támadást. A pedagógus közeli hozzátartozója korábban lapunknak azt nyilatkozta, választ várnak a kórháztól: hogyan történhet ilyen bűncselekmény az intézményben?

Információink szerint a Honvédkórház a kérésnek eleget tett, és képviselői a napokban videócseten megbeszélést tartottak Marianna családjával. Úgy tudjuk: a vezetőség álláspontja szerint nem történt mulasztás a kórház részéről.

Mindenki ezt olvassa most!

– Nagyon fontosnak tartom leszögezni, hogy minden tiszteletem a kórház dolgozóié, hiszen a járványhelyzet miatt kialakult megfeszített tempóban is helytállnak és rendületlenül gyógyítják a covidos betegeket. Azt azonban meg kell említenem, hogy meglátásom szerint nagy hiba volt, hogy a kínai állampolgárságú férfiről valaki levette a kötéseket, és innentől szabadon mozoghatott – mondta lapunknak a gyászoló család ügyvédje, dr. Lichy József.

Nagy valószínűséggel a matematikát és fizikát tanító Marianna az iskolában kapta el a vírust, hiszen ameddig egészsége engedte, bejárt a budapesti általános iskolába oktatni. Diákjai rajongásig szerették a mindig kedves tanárnőt, családját rettenetesen megviselte váratlan elvesztése, az meg pláne, hogy ilyen borzalmas körülmények között távozott az élők sorából.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Az elkövető jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben van. Tettére nem tudott magyarázatot adni, elmondása szerint nem emlékszik semmire. A Blikk elért egy férfit, aki ismeri a több mint 10 éve Magyarországon élő tettest. Az ismerős elmondása szerint a kínai közösséget is nagyon megrendítették a történtek.

Az elkövető szakácsként dolgozott egy budapesti étteremben, a munkáját állítólag rendesen látta el. Magyarul nem beszél.

Az ismerős nem tud róla, hogy a férfinak korábban drogproblémái lettek volna, szerinte valamilyen gyógyszer, talán nyugtató váltotta ki nála ezt az elborulást.

Az esettel kapcsolatban kerestük a kórházat is, ahol közölték: belső vizsgálat indult, ám a folyamatban lévő nyomozás miatt nem adhatnak tájékoztatást.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Halálos baleset Medgyesegyházán: Tehergépkocsi gázolt el egy kerékpáros férfit, aki a kórházba szállítását követően életét vesztette.

Géza

Újabb fejlemény a férjét halálra gázoló nő elleni eljárásban

Géza

Egy gyilkosságot beismert a vajdasági bérgyilkos

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....