9.4 C
Budapest
2022. szeptember. 28. szerda

Kicsit másképpen az illegális migránsokról! Olvasd el, nem fogsz hinni a szemednek! – képek a valóságról.. – videó

Dátum:

Megosztás:

Egyre nagyobb tömegekben jönnek az illegális migránsok.., talán már unjátok is ezt minden nap, de elképesztő, hogy most már majdnem 100 fő jön egyszerre, iratok nélkül de mégis kipihenve, és köztük nem egy terrorista is található..

77 fő illegális migráns, egy csoportban, felszerelkezve, .. ,mindem volt náluk, csak éppen a személyi azonosságuk igazolására nem voltak iratok..

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Az irataikat a határ túloldalán lévő saját városukban! hagyják, onnan indulnak útnak, illetve hozzák őket furgonokkal ide, Magyarország határához! Kattints és olvasd el a részleteket, erről itt írtunk!

A határsértők jogellenesen jutottak be az ország területére.

migráció,terrorizmus

A Bács-Kiskun megyei egyenruhások 2022. március 21-én 10 óra 40 perckor Hódunánál 77 külföldit tartóztattak fel. A magukat szír, török és tunéziai állampolgárnak valló illegális migránsok jogellenesen jutottak be Magyarország területére.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Eddig a hivatalos tájékoztatás, azonban felmerülhet mindenkiben az a jogos kérdés, hogy hogy tudnak naponta százak idejönni, ha tél van, ha nyár van, ha fúj, ha esik, csak jönnek, kifogyhatatlanul, és mindig kipihenve!

Az Európai Unió első ízben 2015. szeptember 22-én alkotott meg egy határozatot, melyben az EU országainak kötelezővé tette, hogy a migránsokat be kell fogadni.

E határozat értelmében Németország, Franciaország és Anglia, valamint Spanyolország, Olaszország és Hollandia, területük nagyságában több millió fő migránst fogadott be úgy, hogy nem ellenőrizte a migránsokat, honnan jöttek, hova mennek, körözik-e őket saját országaikban, betegek vagy nem, egyszóval milliós számban érkeztek a megnyitott határokon az embercsempészek, a terroristák, a gyilkosok, rablók, bűnözők, és a gazdasági migránsok is, akik valóban valami jobb élet reményében kerestek maguknak új világot.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Ennek az lett a következménye, hogy Európa ezen országaiban megnőtt a gyilkosságok, nemi erőszakok, rablások, terrorcselekmények száma, az európai ember a saját hazájában rettegve élt és migránsok gyilkosságaiban halt.

***

A történelem igazolja Miniszterelnökünk jó döntését a határvédelemről! E döntése értelmében, rendőreink, katonáink, hivatásosok és civilek, folyamatosan védik hazánk határait! Köszönet és tisztelet nekik! Ez a 2 db videó róluk szól!

Ezekben az országokban 2015 és 2022 évek között összesen több mint 10.700.000 (Tíz-millió-hétszázezer) fő európai embert gyilkoltak meg, erőszakoltak meg, raboltak ki, robbantottak fel és elkezdték az iszlám hitet meghatározóvá bevezetni, a keresztény vallással szemben.

Felgyújtották a kereszténység jelképeit, templomokat, katedrálisokat, megerőszakolták az anyákat és nőket, és meggyilkolták az anyákat és nőket, akik a kereszténység eszméjében keresztény utódokat hozhattak volna a világra.

Magyarország, Orbán Viktor és szakértői kormánya elutasította a kötelező migráns-kvótát, ide nem engedtük be azóta se a migránsokat, e tekintetben itt nyugodtan élhet a magyar ember.

Természetesen vannak más paltformok, ahol kisebb számban a harmadik világból betelepülhettek vagy idejöhettek tanulni egyetemre más kultúrájú emberek, de ez nem az, amiről írunk.

2020-ban Közzétette az új migrációs javaslatcsomagját az Európai Bizottság. A magyar kormány sikerként értékelheti, hogy kikerült a menekültek kötelező szétosztását tartalmazó kvótarendszer, viszont minden tagállamnak szolidaritást kell mutatnia. Most, 2022-ben pedig újra kvótarendszer bevezetésén dolgozik az EU.

Ez egy amolyan mézesmadzag, hogy ha pár migráns bejött volna, akkor jött volna a többi is utánuk milliószámra, azonban a magyar kormány ezt sem akceptálta, nem engedtük be a migránsokat.

Na de térjünk vissza arra, hogy akkor honnan jönnek ennyien, folyamatosan, a legjobb mobiltelefonokkal, mobil GPS-rendszerekkel, iratok nélkül, de mindig kipihenve.. Mert ugye, ha oly sokat gyalogoltak volna, hulla fáradtak lennének, de nem!

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Saját városuk van az alattunk lévő országokban, a magyar határtól cca 20-80 km-re, amit az adott ország épített nekik, ott laknak. A saját városuk körül saját sátraik vannak, de nem kempingsátor, hanem berendezett nagy sátrak, ami tavaszi- őszi lakhatásra is alkalmas.

Onnan minden nap a saját furgonjaikkal indulnak el, mikor hogy, és hozzák fel őket a magyar határ bizonyos részeihez, hogy hol van rés, ahol be lehet jönni. Aztán a furgonok visszamennek a városukba, és jelre várnak. Ha bejutottak volna és már Magyarországon lennének, akkor találtak volna egy megbízható “folyosót”, jönnének ezrével, tízezrével utának, ha pedig megbuktak, és menni kell vissza, akkor újra jönnek a furgonok értük, és viszik őket “haza”, a saját kis városkájukba, ahol élnek, és ahova folyamatosan érkeznek a “nagy otthonról” a többiek.

Észak-Korea és Oroszország nagyon jól kezeli a migránsválságot! Észak-Koreában azonnal internáló táborba viszik az illegális migránsokat, 5 év kényszermunka után garantált, hogy a migránsok soha nem jönnek többet vissza, .. Oroszországban pedig egyáltalán még azzal se bajlódnak, hogy 5 évig etessék az illegális migránsokat. felhívták mindenki figyelmét arra, hogy aki iratokkal nem rendelkezik, és úgy akar belépni az országba, azt terroristának minősítik, és a határon, vagy ahol elfogják, fejbelövik.

Ide jönnek, az apjuk küldi őket, aki pénzt ad nekik, sok pénzt, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben sem addig se, amig kis hazánkba valahogy be nem tudnak “települni”..

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Nyitókép: Illusztráció. Itt csak rá[email protected], mert olyan rendőreink, katonáink védik a határt, akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól, úgyhogy irány hazafelé! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Kiderült, mikor érkeznek a III. Károly király portréját ábrázoló bankjegyek

Még az idén bemutatják az új brit uralkodó, III. Károly király portréját ábrázoló fontbankjegyeket, amelyek várhatóan két év...

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása A kettős tömegű lendkerék feladata a motor által termelt mozgási energia tárolása...

Jevgenyij Prigozsin állítja, Ő irányítja a Wagner-csoportot..

Jevgenyij Prigozsin állítása szerint 2014. május 1-jén született meg az orosz magánhadsereg. Jevgenyij Prigozsin Kreml-közeli orosz oligarcha hétfőn hivatalosan...

Putyin: Európának tisztelnie kell Moszkvát és Minszket!

A fehérorosz elnök pedig kijelentette: Európa jövője közös Oroszországéval és Fehéroroszországéval. Az európai országoknak tisztelettel kell viszonyulniuk Oroszországhoz és...