25.4 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

Leleplező fotók! .. Akkor hogy van ez? .. A határ túloldalán jártunk, így élnek a migránsok, aztán szervezetten, csoportokban, iratok nélkül követnek el határsértést! – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Egy kis várost építettek a migránsoknak a határ túloldalán.. (Azt hozzá se kell tenni, hogy ők nem segítettek a munkákban..)

migránsok

A „város” közepén rendes házak vannak, ott alszanak, ott tisztálkodnak, ott van a pénzük, ott tartják az irataikat, a mobiltelefonjaikat, és onnan „települnek” ki sátorba annak előtte, hogy elindulnak szervezetten Magyarország felé.

Na, akkor nézzük, hogyan jutnak el ide:

  1. Magyarország felé tartanak, az adott országbeli hatóságok kísérik, van biztonsági személyzet, egészségügyi személyzet, szociális munkás, orvos, mentőautó, végülis van velük minden, hogy biztonságosan Magyarország határához érkezhessenek! Hogy a penészbe van ez?!

migránsok

2. A magyar határtól kb. 20 km-re építettek nekik egy kis várost, ahol kényelmesen elvannak, télen, nyáron. Ott tanácskoznak, fürödnek, esznek, isznak, alszanak, tervezgetnek, a családok és a gyerekek mindig ott maradnak, a férjeikkel soha nem jönnek el, más a terv, erre majd kitérünk később..

migránsok

3. Indulás előtt „kiköltöznek” a városukból, az irataikat otthagyják, csak mobiltelefon van náluk a kapcsolattartáshoz egymással és az „otthoniakkal”,  és 5-15 fős, vagy 10-30 fős csoportokban letáboroznak a magyar határ közelében.

migránsok

4. Itt sem hagyják őket magukra az adott orszégbeli hatóságok és egészségügyi személyzet, mindenhova követi őket az ellátó konvoj.

migránsok

5. Amikor eljön az idő, előbb eljönnek a „felderítők”, hogy megvizsgálják, a később indulók, merre menjenek, merre van rés, hogyan lehet bejutni Magyarországra. A felderítők egyben provokátorok is, provokálják, kővel dobálják a magyar katonákat, rendőröket, és felveszik videóra a reakciót, de csak azt.

migránsok

6. .. És jönnek az EU-ból az újságírók, de pont ide jönnek, sehova máshova, és csinálják a hamis riportokat, a szegény, szerencsétlen migránsokról, akik sátrakban fagyoskodnak a határ túloldalán, mert a szemét magyarok nem engedik be őket!

migránsok

.. Akkor megkérdezem, de jó hangosan, hogy mindenki  hallja:

Hogy a büdös francban van az, hogy minden ország segíti az illegális migránsokat, hogy biztonságban Magyarország határaihoz érhessenek, ide persze nem jöhetnek be, és mivel nem jöhetnek be, mert ugye nem szeretnénk azt, hogy Magyarországból is gyilkos zónát alakítsanak ki, mint más országokban (Svédország, Anglia, Németország, Franciaország, Hollandia, Belgium, Olaszország, Spanyolország, stb..), ezért mi vagyunk az EU szemében a legkegyetlenebb, legembertelenebb, legantidemokratikusabb ország, és mindent megtesznek, hogy megtörjék Orbán Viktort, hogy célt érjenek!

Ha lenne kedves valaki választ adni, megköszönnénk!

A következő részben írunk a nőkről és a gyerekekről, hogy ők mit csinálnak, miután a férfiak hazánk felé vették az útjukat!

Képek, glassrpske, sputnik, Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hatalmas tömeg gyűlt össze a Puskás Aréna Szoborparkban, hogy egy felejthetetlen koncerten vehessen részt.

Nem csalás, nem ámítás, idén immár ötödik alkalommal rendezte meg a Szerencsejáték Zrt. nagyszabású és ingyenes eseményét, a...

A kutatók kiderítették, meg kell-e mosni a rizst főzés előtt

A rizs Ázsiában és Afrikában több milliárd ember számára alapvető élelmiszer. A világ számos ikonikus ételének összetevője. Univerzális vonzereje...

Meghalt egy kislány – videó

Felfoghatatlan tragédia: magára rántotta a tévét és meghalt egy kislány Videó Magára rántotta a tévét, meghalt egy másfél éves kislány...

Földet ért a különleges minta a világűrből – videó

Földet ért vasárnap Utah állam területén az OSIRIS-Rex amerikai űrszonda által begyűjtött aszteroidaminta. A NASA amerikai űrkutatási hivatal élő...