27.2 C
Budapest
2022. május. 27. péntek

Két férfi a postára cipelt egy halottat, hogy felvegyék a nyugdíját, majd otthagyták és elszaladtak..

Dátum:

Megosztás:

Bizarr eset történt az írországi Carlowban, ahol a hatóságok egy férfi halálának ügyében nyomoznak, akinek holttestét két másik férfi vitte be egy postahivatalba, és úgy tűnt, hogy az elhunyt nyugdíját akarták felvenni.

Még több külföldi hír

Furcsa bűnügyi hír járta be az írországi Carlow városát, ahol egy férfi pénteken azzal lépett be egy helyi postahivatalba, hogy egy idős férfi nevében felvegye a nyugdíját, de a személyzet egyik tagja közölte vele, hogy a nyugdíjasnak jelen kell lennie ahhoz, hogy a kifizetés megtörténjen.

A férfi elhagyta a postahivatalt, majd nem sokkal később két másik férfival tért vissza, akik közül a 60-as éveiben járó nyugdíjas volt az egyik. A két fiatalabb férfi a harmadik férfi nyugdíját akarta kivenni, ám egy nőnek gyanús lett a férfiak mozgása, és jelezte a posta egyik alkalmazottjának, hogy az idős férfivel valami baj van.

Erre a két fiatal férfi elengedte az addig kitámasztott nyugdíjast és kirohant a postahivatalból. A posta értesítette a rendőrséget és a mentőket, akik később a férfit halottnak nyilvánították.

Az elhunyt férfi, akit a helyi hatóságok Peadar Doyle néven emlegetnek, feltehetően a 60-as évei végén járt, és egy, a postahivatalhoz közeli házban lakott.

Még több külföldi hír

A hatóságok szerint az eset “sokkoló és nagyon felkavaró a helyiek számára”. Különösen megrázó volt a postahivatal dolgozóinak, akik szemtanúi voltak a történteknek.

Az elhunytat “tisztességes embernek ismerték, akit nagyon kedveltek, és aki senkinek nem ártott”.

“Mindenki erről beszélt… hihetetlen” – mondta a postával szemben lévő szépségszalon egyik dolgozója.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja az idős férfi megmagyarázhatatlan halálának körülményeit.

Forrás és fotó: Irish Times

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

“Ha a biztonsági cég embere nem hagyja ott a gyermekemet magára a füstölő lakásban, akkor a fiunk még ma is élhetne” – Babicsek Bernát...

Babicsek Bernát szülei, miután megkapták fiuk halálával kapcsolatos nyomozati anyagokat, úgy vélik, a 41 éves színész ma is...

Új jelképeket kap Salgótarján várossá válása századik évfordulóján

Salgótarján idén ünnepli várossá válásának századik évfordulóját, a centenárium alkalmából polgármesteri lánccal és városkulccsal bővítik az önkormányzati jelképek...

Kislányom beleharapott a virslibe, majd fuldokolni kezdett. Ez volt benne:.. – Oszd meg, hogy minden anyukához és mindenkihez eljusson!

“Anyukák és mindenki!!! Már eltelt több óra azóta, hogy reggeliztünk a kislányommal, de azóta remegek az idegességtől.." Egy édesanya...

Várkonyi Andrea miatt futhat zátonyra a Mészáros-Várkonyi frigy

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassága jelenleg harmonikusnak tűnik, de a sztárvilág jósnője szerint csak idő kérdése, hogy...