24.8 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

Két férfi a postára cipelt egy halottat, hogy felvegyék a nyugdíját, majd otthagyták és elszaladtak..

Dátum:

Megosztás:

Bizarr eset történt az írországi Carlowban, ahol a hatóságok egy férfi halálának ügyében nyomoznak, akinek holttestét két másik férfi vitte be egy postahivatalba, és úgy tűnt, hogy az elhunyt nyugdíját akarták felvenni.

Még több külföldi hír

Furcsa bűnügyi hír járta be az írországi Carlow városát, ahol egy férfi pénteken azzal lépett be egy helyi postahivatalba, hogy egy idős férfi nevében felvegye a nyugdíját, de a személyzet egyik tagja közölte vele, hogy a nyugdíjasnak jelen kell lennie ahhoz, hogy a kifizetés megtörténjen.

A férfi elhagyta a postahivatalt, majd nem sokkal később két másik férfival tért vissza, akik közül a 60-as éveiben járó nyugdíjas volt az egyik. A két fiatalabb férfi a harmadik férfi nyugdíját akarta kivenni, ám egy nőnek gyanús lett a férfiak mozgása, és jelezte a posta egyik alkalmazottjának, hogy az idős férfivel valami baj van.

Erre a két fiatal férfi elengedte az addig kitámasztott nyugdíjast és kirohant a postahivatalból. A posta értesítette a rendőrséget és a mentőket, akik később a férfit halottnak nyilvánították.

Az elhunyt férfi, akit a helyi hatóságok Peadar Doyle néven emlegetnek, feltehetően a 60-as évei végén járt, és egy, a postahivatalhoz közeli házban lakott.

Még több külföldi hír

A hatóságok szerint az eset “sokkoló és nagyon felkavaró a helyiek számára”. Különösen megrázó volt a postahivatal dolgozóinak, akik szemtanúi voltak a történteknek.

Az elhunytat “tisztességes embernek ismerték, akit nagyon kedveltek, és aki senkinek nem ártott”.

“Mindenki erről beszélt… hihetetlen” – mondta a postával szemben lévő szépségszalon egyik dolgozója.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja az idős férfi megmagyarázhatatlan halálának körülményeit.

Forrás és fotó: Irish Times

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Így fenyegetőznek az ukránok

Az ukrán ellentámadás még nem kezdődött el, de holnap, holnapután vagy egy hét múlva megindulhat Olekszij Danilov, az...

Fél „falat”-nak sem elég ez az egy adag fagyi, Japánban lehet kapni és átszámítva 2,2 Millió Ft az ára..

A világ legdrágább fagylaltjainak megkóstolásához mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek. Cikkünkben bemutatjuk a világ legdrágább fagylaltjai, illetve...

A végsőkig küzdött: Szomorú részletek a keresésről! – A MOUNT EVEREST lesz SUHAJDA SZILÁRD végső nyughelye..

Talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd szívszorító drámájáról. A magyar hegymászót...

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...