Kerékpárt lopott, rendőreink a lakosság segítségét kérik – videó

Dátum:

Biciklitolvajt keresnek a szekszárdi rendőrök.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság 17000- 1839/2022. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Egy alsónyéki nő tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2022.12.15. nap 19:45 óra és 20:00 óra közötti időben a 7140 Bátaszék, Kápolna utca 4. szám alatt található Bilux nevű vendéglátó egység előtt letámasztott, lezáratlan állapotban őrizetlenül hagyott Schwinn Csepel Cruiser típusú kerékpárját eltulajdonította. A lopással okozott kár: 53.000,-Ft.

A feltételezett elkövetőről beszerzett kamerafelvételt a felhívásban tettük közzé.

A rendőrség kéri, hogy aki a videóban látható férfit felismeri, és vele kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-74-501-100/6325-ös számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Nyitókép: Mintha dolgozni menne, úgy lopta el a tolvaj a drága kerékpért Tolnában. Hirmagazin.eu (Kép: a police.hu videójából rögzített képernyőkép)

Forrás nyomán

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Itt a legújabb NAV-lista: ők trükköznek az alkalmazottak bejelentésével

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján rendszeresen közzéteszi...

OTP: A legújabb, néhány napja keringő átverés e-mail útján terjed..

Nem először, és bizonyára nem is utoljára szemelték ki...

Megtalálták a dunai hajóbaleset negyedik áldozatának holttestét

Megtalálták a Verőcénél történt hajóbaleset negyedik áldozatának holttestét –...

Mészárlás a Római-parton

A Fővárosi Önkormányzat tájépítészeti osztályvezetője szerint az érintett fák...
Megszakítás