20.3 C
Budapest
2022. június. 25. szombat

Képtelen feldolgozni lánya halálát: megszólalt a tavaly Cegléden elgázolt Emese édesanyja

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Cegléd – Örökre tiltsák el a ceglédi gázolót, P. Leventét (22) a járművezetéstől – ezt kérte a Budakörnyéki Járási Ügyészség vádiratában a bíróságtól.

Az ügyészség mindezt azzal indokolta, hogy a fiatalember személyiségjegyei alapján alkalmatlan a vezetésre.

Mint azt a Blikk megírta, a férfi tavaly április 24-én éjfél előtt pár perccel a körforgalomból kikanyarodva padlóig nyomta a gázpedált. A szakértők szerint 150 kilométer/órás sebességre gyorsult, amikor elütötte az úttesten átkelő Bognár Emesét (†18) és barátját, Dávidot (22). A lány azonnal meghalt, szerelmét súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Emesét az úttest közepén ütötték el

Emesét az úttest közepén ütötték el

P. Levente sérülés nélkül szállt ki a kocsiból. Barátai közül az egyik segítségnyújtás nélkül elszaladt, felhívta az édesanyját, hogy elmondja, mi történt. Ő küldte vissza fiát a helyszínre. A felelőtlenül száguldozó fiatal miatt két család életébe örökre gyász költözött.

– A tragédia évfordulóján, hajnali négykor újra felébredtem. Egy évvel ezelőtt ugyanebben az időpontban rendőrök csöngettek be hozzám, hogy közöljék: a lányom, Emese meghalt – mesélte sírva a Blikknek a talpig feketében gyászoló Bognárné Szepes Orsolya (45).

– A kisebbik lányom, Eliza osztálytársa és egyben legjobb barátnője épp a gázoló, Levente húga. Ők továbbra is jó barátnők maradtak, nemrég is úgy csacsogtak, nevetgéltek, mintha mi sem történt volna. Ennek örülök. Azonban sem Eliza, sem a férjem nem jár ki Emeséhez a temetőbe. Képtelenek rá.

Az édesanya a sírnál: a mai napig talpig feketében gyászol

Az édesanya a sírnál: a mai napig talpig feketében gyászol

A Blikk úgy tudja, a gázolónak hosszú bűnlajstroma volt, állítólag a tragédia előtt pár nappal a rendőrök becsöngettek hozzá, és figyelmeztették, hogy tartsa be a közlekedési szabályokat. A szülők összeroppantak Emese elvesztésébe. Tavaly karácsonyfát se díszítettek, korábban minden áprilisban összejöttek a családi ünnepekre. Idén ez is elmaradt.

 Pont aznap volt a férjemmel a házassági évfordulónk, amikor Emesét elhamvasztották. Elvették tőlünk a lányunkat, az áprilist, az ünnepeinket. A kisebbik lányunk, Eliza nyáron kapott egy lovat, az terápiaként segít neki feldolgozni a tragédiát.

A lány szerelme, Klement Dávid számára a baleset előtti percek örökre törlődtek. Amikor a kórházban magához tért, Emesét szólongatta.

Emese barátját, Dávidot sokáig kórházban ápolták

Emese barátját, Dávidot sokáig kórházban ápolták

– Korábban a társaság középpontjában voltam, azóta képtelen vagyok mosolyogni, nem beszélgetek még a szüleimmel sem. Minden pillanatban Emesére gondolok, sosem bocsátom meg Leventének, hogy elvette őt tőlem – mondta keserűen Dávid.

Ne legyen több tragédia

– Az ügyészségnek nyomós oka volt arra, hogy indítványozza P. Levente végleges eltiltását a járművezetéstől. A ceglédi közösség érdeke is azt kívánja, hogy hasonló tragédia ne fordulhasson még egyszer elő – mondta dr. Szatmári-Margitai Gergely (37) ügyvéd, a sértett családok jogi képviselője.

blikk, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szupergyors, szuperokos és szuperintelligens..

Az emberi agy komplexitásával vetekszik az új kínai szuperszámítógép mesterséges intelligenciája a készítői szerint A Sunway a hírek szerint...

Német közüzemi hálózati felügyelet: … “érdemes félretenni pénzt”, .. fontos a takarékoskodás is, érdemes lejjebb állítani a fűtést, és inkább felvenni egy pulóvert, és...

A Bundesnetzagentur vezetője attól tart, leállhat a gázszállítás az Északi Áramlat-1 vezetéken, ezért szerinte „már most érdemes félretenni...

Emberek is élnek a világ legbarátságtalanabb helyén: a gázmaszk alapfelszerelés a Danakil-mélyföldön

A Föld egyik legszárazabb és legmelegebb vidékén mintegy százezer ember él. Számos olyan hely van a bolygón, amik az...

Javítani szeretne szexuális életén? (18+)

Itt az alkalom, hogy változtasson! A potenciaproblémák hátterében sokféle ok húzódhat: pl. valamilyen betegség (szív- és érrendszeri probléma, cukorbetegség),...