Home Szabadidő Bulvár Károly nem békül Harryékkal..

Károly nem békül Harryékkal..

0
Harry herceg és Meghan Markle nem kapott megívást a családi összejövetelre Fotó: ANGELA WEISS / AFP

Károly király szakított a hagyományokkal, erre még soha nem volt példa.

Újabb pofont kaptak Harryék a brit királyi családtól: nemrég még békülni akaró herceget és feleségét nem hívták Károly királyék nyári főhadiszállására, amire eddig még nem volt példa.

Harry herceg és Meghan Markle nem kapott megívást a családi összejövetelre Fotó: ANGELA WEISS / AFP

Egy királyi bennfentes szerint nincs békülő „olajág” Harry és Meghan számára, ugyanis Károly nem számít rájuk Balmoralban. III. Károly és Kamilla királyné több családtagját is várja a balmorali birtokukra augusztusban, azonban úgy tudni, hogy Harry herceg és Meghan Markle nem kapott meghívást a királytól.

Szakít a hagyományokkal

Károly szakít édesanyja hagyományával, miután a birtok kisebb Birkhall kunyhóját választották nyári fő bázisuknak, így pedig a Balmoral kastélyban a 19. század óta először fordul elő, hogy nincs ott fizikailag az uralkodó.

Valahol érthető a király döntése, hiszen Kamillával ezen a helyen töltötték a legtöbb idejüket a Covid-19 miatti lezárások alatt, illetve a király már akkor is „különleges helynek” nevezte, amikor 2002-ben megkapta néhai anyjától. Azóta sajnos a Balmoral kastély egy tragikus felhangot is kapott, miután a királynő tavaly szeptemberben, 96 éves korában ott hunyt el.

A hagyományokhoz tartozik, hogy az uralkodó ide várja a család több tagját is, Robert Jobson királyi szakértő szerint a Vilmos herceg és Katalin a három gyermekével, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel várhatóan az augusztust tölti majd Balmoralban. Anna brit királyi hercegnő és lánya, Zara Tindall is valószínűsíthető vendég lesz, sőt, még az sem kizárt, hogy András herceg és Sarah Ferguson is felbukkannak majd.

Akik viszont biztosan nem töltenek majd egy rövidke időt sem kastélyban az Harry herceg és felesége, Meghan Markle, valamint két gyermekük,  kis Archie és Lilibet.

A páros ugyan nyílt meghívást kapott még korábban Palotától a családi összejövetelekre, most azonban a király nem nyújtott személyes olajágat a nyári családi kiruccanásra. Szinte semmilyen párbeszéd nincs a király és második fia között

– idézte a Mirror a bennfentes szavait.

Robert Jobson szerint a királyi család még „széttöredezettebb”, amióta Károly vezeti, a szekértő azt is elmondta, hogy kíváncsi arra, hogy vajon mit szólt volna mindehhez a néhai II. Erzsébet.

Forrás

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás