2 C
Budapest
2023. december. 8. péntek

Jakab Péter megfogadta Kövár László, azaz a „mester” tanácsait, és átnézte a házszabályt, ezt a következtetést vonta le: „A bűnöző az bűnöző, a ficsúr az meg ficsúr. A Fidesz meg, úgy tűnik, egy vallás” ..

Dátum:

Megosztás:

Jakab Péter eleget tett Kövér László kérésének

Jakab Péter eleget tett Kövér László kérésének /Fotó: MTI/Vajda János Jakab Péter eleget tett Kövér László kérésének /Fotó: MTI/Vajda János

Jakab Péter megfogadta Kövér László tanácsát, áttanulmányozta a házszabályt.

Mint ismert, a házelnök többször is kikapcsolta a Jobbik elnökének mikrofonját, majd tízmillió forintos büntetést szabott ki rá.

Mindenki ezt olvassa most!

A politikus most közösségi oldalán osztott meg egy fotót: mint írja, megfogadta a „mester” tanácsát, átnézte a házszabályt.

„Sehol se találtam olyat, hogy ne mondd ki az igazat. Olyan valóban szerepel benne, hogy nem lehet csoportokat – többek között vallási csoportokat – sértegetni. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az igazság kimondása csak a hazugokat sérti. A bűnöző az bűnöző, a ficsúr az meg ficsúr. A Fidesz meg, úgy tűnik, egy vallás”

írta.

Jakab posztjában azt tanácsolta Kövérnek, tanulmányozza a Bibliát:

„Mert abban nincs ilyen. Ellenben sok más hasznos parancs igen”

zárta sorait.

blikk, Facebook

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Vitathatatlan 4 – videó

Teljes film magyarul: Vitathatatlan 4 Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you...

Figyelmen kívül hagyta a piros lámpát, telibe kapta a villamos az Opelt – videók

A Budapesti Autósok YouTube-csatornájára került fel az a videó, ami Nagy Lajos király útján, az Egressy út első...

Elképesztő videó: kocsi után kötötték az elakadt dorogi buszt, csúnya vége lett

Érdekes módját választottak a hóban rekedt busz kimentésének Dorogon, nem is jött össze a mutatvány. Az éjszaka folyamán lehullott...

Brutális kegyetlenséggel végezte ki, majd az ágyneműtartóba rejtette felesége holttestét a jászsági gyilkos.. – nevetséges ítéletet kapott, jogos fellebbviteli főügyészség súlyosítási indítványa..

A fellebbviteli főügyészség súlyosítást indítványoz a feleségét 130 késszúrással meggyilkoló férfivel szemben. A Szolnoki Törvényszék elsőfokú ítélete szerint a...