25 C
Budapest
2023. június. 2. péntek

Itt vannak Oroszország békefeltételei

Dátum:

Megosztás:

Oroszország részletezte azokat a feltételeket, amelyek teljesülése esetén véget érhet a háború.

Moszkva csak saját feltételei mentén hajlandó békét kötni

„Oroszország kész az ukrajnai konfliktus békés rendezésére, de Moszkvának számos feltétele van” – mondta Mihail Galuzin, orosz külügyminiszter-helyettes, írta meg a Pravda az RTVI-nek adott interjú nyomán.

AZ OROSZ POLITIKUS SZERINT PONTOSAN MEGHATÁROZHATÓ FELTÉTELEK MENTÉN ÉRHET CSAK VÉGET A KONFLIKTUS ÉS ÁLLHAT HELYRE A BÉKE ÚGY UKRAJNÁBAN, MIND EURÓPÁBAN.

Galuzin tolmácsolásában Moszkva elvárásai lényegében megegyeznek korábbi elvárásaival, vagyis a fegyverszállítmányok azonnali leállítását, az ukrán fegyveres erők részéről a harcok beszüntetését, valamint garanciákat vár arra vonatkozóan, hogy Ukrajna fenntartja nem-nukleáris státuszát, valamint lemond a NATO és EU-tagságról.

EZENFELÜL UKRAJNÁNAK EL KELL ISMERNIE AZ ÚJ TERÜLETI REALITÁSOKAT, AZAZ OROSZ TERÜLETNEK KELL ELISMERNIE A NÉPSZAVAZÁSOK ÚTJÁN OROSZORSZÁGHOZ KERÜLT RÉGIÓKAT, ÍGY TÖBBEK KÖZÖTT A DONBASSZI MEGYÉKET ÉS A KRÍMET IS.

A Nyugatnak kellene megfizetnie a fegyverszállítás árát

Galuzin Moszkva nemzetközi közösséggel szemben támasztott követelményeinek is hangot adott.

A legfrissebb hírek itt!

Kijevhez hasonlóan a külföldi kormányoknak is el kell ismerniük az „új területi realitásokat”, vagyis a Donyecki és Luhanszki Népköztársaságok (DPR és LPR), valamint Zaporozsjei és Herszon régiók Oroszországhoz való csatlakozását. Új elem a jelenlegi követeléseket illetően, hogy Oroszország közvetett módon a fegyverszállításért is felelősségre vonná a Nyugatot.

AZ OROSZOK SZERINT A NYUGATI FEGYVERESZÁLLÍTMÁNYOKNAK KÖSZÖNHETŐEN VÁLT UKRAJNA PUSZTULATTÁ, EZÉRT A NYUGATI ORSZÁGOKNAK IS KELLENE ÚJRAÉPÍTENI AZ UKRÁN INFRASTRUKTÚRÁT, MIVEL POLITIKÁJUK CSAK ELMÉLYÍTETTE A KONFLIKTUST.

Ezenfelül még feltételnek támasztották, hogy feloldják az oroszellenes szankciókat, visszavonják a pereket, megszüntessék az Oroszországgal, orosz magánszemélyekkel és jogi személyekkel szembeni jogi eljárásokat.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis, Nomzamo Mbatha, Dominic Purcell – A bérgyilkos (Assassin) – (Az utolsó filmek egyike) – videó

Amikor forradalmi, kísérleti emberi dróntechnológia az ellenség kezébe kerül, egy elit C.I.A. csoport vezetőjének és csapatának kell szolgálatba...

Ő az! Fotókon az intézetis kisfiúk megrontója! (18+)

Őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint "intézetis" kisfiúkat csalt az otthonába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal...

The Census Bureau has released the most comprehensive statistics to date on same-sex couples living together in the U.S. (18+)

The Census Bureau has released the most comprehensive statistics to date on same-sex couples living together in the...

Figyelmeztetést adott ki a Google: ne kattints rá, ha ezt látod a leveleid között

Egy újfajta nyereményjáték terjed a népszerű levelezőrendszerben. Amelyre ha valaki rákattint, adatai rossz kézbe kerülhetnek. A népszerű böngésző levelezőprogramját,...