11.1 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Itt az igazság a felekről, .. így áll most a Békemegállapodás..- -sehogy!!

Dátum:

Megosztás:

Putyin kéri a Donyecket, Zelenszkij kéri Oroszország azon területeit, ahol ukránok laknak!

Legfrissebb hírek a háborúról..

Putyin kéri, ne legyen Ukrajna a NATO tagja és ne legyen semminek a tagja, legyen semleges, Zelenszkij kéri, Oroszország is legyen semleges, ne legyen semminek a tagja!

Putyin kéri, Ukrajna ismerje el a 2014-es választásokat, amit az ENSZ egy határozattal elutasított, Zelenszkij azt mondja, ez nem megoldható.

Putyin kéri, az ukrán csapatok ne fegyverkezzenek, Zelenszkij kéri, Oroszország ne fegyverkezzen!

Legfrissebb hírek a háborúról..

Putyin kéri, Ukrajnában ne legyen kisebbségek üldözése, Zelenszkij kéri, Oroszországban se legyen.

Zelenszkij azt mondja, bárhogy is alakulnak a Béketárgyalások, csak akkor egyez bele akármibe, ha Oroszország azonnal véget vet a háborúnak, azonnal kivonul Ukrajnából, azonnal kárenyhítést végez, azonnal elismeri Ukrajna tőle való függetlenségét, és azonnal kap minderről nemzetközi jogi garanciákat!

E fentiek tükrében, és annak a tudatában, hogy Putyin elnököt sem Macron elnök, sem Erdogan elnök, sem Orbán Viktor, sem Angela Merkel, sem Olaf Scholz, sem Putyin barátai nem tudták meggyőzni, hogy engedjen el valamit a követeléseiből, mindemellett pedig Biden elnök már több esetben gyilkosnak nevezte Putyin elnököt, vélhetően, a Béketárgyalásokra várni kell,

addig pedig sok ártatlan ember fog meghalni!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (2.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Barátnőmtől lestem el az alapos zuhanypucolás titkát! Próbáld ki te is, nem fogsz csalódni – videó

Ezzel az egyszerű módszerrel jelentősen felgyorsítható a folyamat Kacie Stephens ausztrál takarítónő a Tiktokon mutatja be követőinek a tisztítás...

Pentagon: Ukrajna képes megtámadni a Krímet amerikai fegyverekkel

Laura Cooper a HIMARS rakétavető rendszerekre hivatkozik. Az Egyesült Államok úgy véli, hogy az Ukrajnába szállított HIMARS rakétavető rendszer...

Pénzbüntetést kapott Krím szépe, amiért egy ukrán dalt énekelt az Instagramon

A videóban szerepelt a barátnője is, őt tíz nap elzárással büntették. A bíróság szerint az idei Krím-szépe lejáratta az...