2.3 C
Budapest
2023. március. 23. csütörtök

Ingyen nézhetjük a mutáns Palvin Barbarát, miközben meztelenül tekereg – videók – (18+)

Dátum:

Megosztás:

Nem túlzás azt állítani, hogy Palvin Barbara a világ egyik legszebb modellje.

A gyönyörű magyar lány talpig sminkben vagy teljesen smink nélkül, hétköznapi szerelésben vagy futurisztikus kifutóöltözékben, mindenhogy lenyűgöző.

Ám ha valaki a szépségével hódít, talán nem meglepő, hogy külsejét elfedve vagy elcsúnyítva is szeretné megmutatni tehetségét a világnak. Valószínűleg a szupermodell is hasonlóan gondolkodhatott, ugyanis a színészi ambíciókkal rendelkező lány szerepet vállalt a cseh származású rendező, Eva Dolezalová rövid horrorfilmjében.

A Serpentine című rövidfilmről eddig nem sokat tudtunk, ám most ingyenesen elérhetővé vált a tízperces alkotás. Előre felhívjuk a figyelmet, hogy testhorrorról van szó, ezért nem ajánljuk mindenkinek a látványt.

Aki nem szeretné látni az elcsúfított Palvin Barbit, annak leírjuk a látottakat, hátha mégis kedvet kap a kisfilmhez: egy kígyó megtermékenyíti a rémálmodó Palvin Barbit, aki egy kígyós szektában a fajok keresztezésével próbál szerepet vállalni egy kedves kis mutáns létrejöttében.

Fáradozásának meg is lesz a gyümölcse, ugyanis miután megtermékenyült, és kígyós mozgással körbetáncolta egy félkontakt-mozgással dolgozó csoport, világra hoz egy zöld, tojásszerű zselés izét, amiben egy elég csúnya kis hibrid bébikéz jelzi, hogy a kísérlet sikeresnek bizonyult.

Bár Palvin Barbi egyetlen mondatot sem mond a filmben, ami atmoszférából, sejtelmes zenéből és a Harry Pottert is megszégyenítő improvizált párszaszóból álló kántálásból tevődik össze, és jószerivel csak néz, azt nagyon is ügyesen teszi. Igazán megnéznénk a magyar modellt egy nagyjátékfilmben is.

A Serpentine 2022 februárjában debütált a Mammoth Filmfesztiválon, ahol az alkotók nyertek a legjobb rövidfilm kategóriájában. Ha valaki kíváncsi a fajok közti fejlődés lehetőségeit vizsgáló filmre, annak most jó hírünk van, ugyanis a Palvin Barbi főszereplésével készült Serpentine ide kattintva ingyenesen elérhető.

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hegyek között – amerikai romantikus dráma – videó

A fotóriporter Alex és a sebész Ben útja Boise városának repterén keresztezi egymást. Alex az esküvőjére, Ben pedig...

Esti torna – videó

Mozogj többet, élj tovább! Esti torna - videó Hirmagazin.eu

Esti mese – videó

Jó éjszakét gyerekek! Esti Mese A kiskakas gyémánt félkrajcárja - népmese Hirmagazin.eu

Közel a harmadik világháború (reméljük nem lesz (szerk..)): amerikai bombázókat fogtak az orosz határon..

"2023. március 20-án a Nyugati Katonai Körzet légvédelmi erőinek szolgálatban lévő radarjai két, az Orosz Föderáció államhatárának irányába...