13.8 C
Budapest
2024. április. 18. csütörtök
HomeSzabadidőBulvárHol tart a szerelem?

Hol tart a szerelem?

Nem múló kaland Palvin Barbara és Dzsudzsák Balázs kapcsolata. Legalábbis erre enged következtetni, hogy idén júliusban, a VOLT Fesztivál után egy svájci étteremben együtt szórakozott a pár.

Úgy tűnik, Dzsudzsák Balázs összeköti a kellemeset a hasznossal: kért néhány pluszszabadnapot az arab emírségekbeli al-Vahda csapatától, hogy elintézhesse ügyes-bajos dolgait idehaza, de arra is szakított időt, hogy együtt vacsorázzon Palvin Barbarával.

Ráadásul nem egy budapesti, hanem egy svájci étteremben.

Ez abból a fotóból derül ki, amelyet a modell töltött fel saját közösségi oldalára. A képen a modell testvére és egy ismeretlen férfi is látható. Az „Ilyen a svájci élet” – képaláírással közzétett poszt alig huszonnégy óra leforgása alatt több száz­ezer lájkot kapott.

Természetesen a közös kép tovább gerjeszti a találgatásokat a nemzetközi hírű topmodell és a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya között szövődött kapcsolatról. A pár bő egy hete a VOLT Fesztivál Petőfi Zenei Díjátadójára érkezett Sopronba, és két nappal később már együtt mulatta át az éjszakát a VIP-szekcióban.

Összesimulva táncoltak, miközben Balázs csókot lehelt Barbi fülére. A lány végül annyira elengedte magát, hogy a kanapén táncolt, majd a focista ölében landolt. Nem csoda, hogy a szemtanúk mindebből arra kö­vetkeztettek, hogy a két híresség között már jóval több van, mint barátság.

A svájci vacsorán készült fotó is ezt sugallja, több kommentelő megjegyezte, hogy ha már a családtagjainak is bemutatta a focistát, komoly lehet a kapcsolat.

Palvin Barbara magánéletéről évek óta csak találgatni lehet. Justin Biebertől Lewis Hamiltonig már számtalan hírességgel összehozták az egyébként hivatalosan évek óta szingli topmodellt. Barbi sosem erősítette meg a híreszteléseket.

A borsonline.hu próbálta utol­érni az érintetteket, hogy kiderítsék, valóban egy kibonta­kozó románcról van-e szó köztük, vagy csak ügyes reklámfogásról, de érdemben akkor nem kaptak tájékoztatást.

Palvin Barbara

Dzsudzsák Balázs

SONY DSC

 

Forrás: borsonline.hu

Képek: instagram, borsonline, JátékosokFociclub, Georges Biard

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem