Bangó Margit őszintén: Muszály dolgoznom!

Muszáj dolgoznom, a nyugdíjamból csak egyetlen számlát tudnék befizetni a sok közül. (…) hetvenezer forintból nem élnék meg. Kell egy új kerítés, és a dédunokám taníttatását is fizetni kell.Sok ismert művész jár hasonló cipőben.

 

Így nem kell csodálkozni azon, hogy a hatodik x után is haknizni járnak, vagy épp a kereskedelmi tévék show műsoraiban szerepelnek.

Ezzel szemben idézünk a Blikk-ből:

Összetört Bangó Margiték luxusautója

Budapest — Közlekedési balesetet részese volt Bangó Margit (67)! Személyi sérülés szerencsére nem történt, de a luxusterepjáró – amiben a szemtanúk szerint a Kossuth-díjas énekesnő ült – alaposan összetört.

A karambol csütörtök kora este, valamivel hat óra után történt, az Audi egy kisteherautóval ütközött Budapesten, a Váci út és a Ferdinánd híd találkozásánál. Több olvasónk is beszámolt az esetről, elmondásuk szerint nagy felfordulást okozott a baleset csúcsidőben, a város egyik legforgalmasabb pontján.

A luxusautó eleje teljesen letört, a kocsi előtt olvasóriporterünk képén jól látható Bangó Margit is /Fotó: Blikk

Még a 76-os troli sem járt, az autók nem tudtak behajtani azon a szakaszon – kezdte egyik olvasónk, aki a helyszínen tartózkodott.

– A terepjáróval Bangó Margit volt, majd hamar megérkeztek a művésznő rokonai – mondta olvasónk, aki negyedórát töltött a helyszínen, és miután kiszúrta, hogy a balesetnek ismert résztvevői vannak, néhány képet is készített. Ugyanezt tette J. Alexandra is, aki alaposan meglepődött, amikor Bangó Margitot látta kiszállni az összetört autóból.

– Ideges volt, de ez érthető egy ilyen helyzetben. A másik sofőrnek mutatta, hogy leszakadt az autójának az eleje – emlékezett vissza olvasónk, aki nemcsak az énekesnőt, de családtagjait is felismerte.

Emilióék hosszasan nézegették az összetört autót, kisebb sereglet gyűlt össze körülöttük /Fotó: Blikk

Rögtön ott termett a helyszínen az unokája, Tina és az ő férje, Emilio. Az ijedtséget leszámítva látszólag semmi bajuk nem volt – tette hozzá a Blikknek a baleset másik szemtanúja.

Természetesen lapunk (Blikk.hu) megkereste Bangó Margitékat is, de az Édes élet sztárjai nem szívesen beszéltek az esetről.

– Nem mi karamboloztunk, hanem egy barátunk, az ő segítségére siettünk. A mama meg azért volt szintén a helyszínen, mert együtt mentünk vacsorázni – mondta a Blikknek Emilio. Bangó Margit nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Nem volt intézkedés

A karambollal kapcsolatban természetesen megkérdeztük a rendőrséget is.

– Tájékoztatjuk, hogy az ön által említett baleset ügyében bejelentés érkezett a rendőrségre, azonban a kiérkező rendőr a balesetben érintett feleket nem találta a helyszínen, rendőri intézkedés nem történt.

A balesettel kapcsolatosan felvilágosítást nem tudunk adni – tudtuk meg a rendőrség sajtóügyeletétől.

 

Forrás és kép: hirzona, blikk

További kép: hirzona