Ez a hét vegyesen alakul. Egyrészről lesznek, akiknek nagyszerű lehetőségeket hoz, és lesznek, akik alig várják majd a végét. Kifejezetten kedvező és kifejezetten problémás napokra is számíthatunk a heti horoszkóp szerint a következő napokban.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Nemcsak te, az egész világ felélénkül ezen a héten. Már a hét kezdete is lendületesnek ígérkezik. De nem lehet hirtelen mindent bepótolni, és elintézni pár nap alatt. Szóval adj időt magadnak és a folyamatoknak! Csütörtökön éjjel bolygód, a Mars végre elindul előre, melynek hatására beragadt ügyeid kioldódnak. Hétvégén sok érzékeny, sértődékeny emberrel lesz dolgod. Legyél velük megértő!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Hétfőn, szerdán és csütörtökön szuper fényszögek lesznek az égen, amelyek garantálják, hogy terv szerint haladj. Érdemes lenne ezekre a napokra időzítened kulcsfontosságú ügyeidet. Utána a levegő dominancia azt javasolja, hogy minél többet kérdezz és kommunikálj, hogy minél előbb kiderüljön, ugyanarról beszéltek-e! A hétvégéd ne szóljon munkáról! Pihenned kellene.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Kedvedre való lesz ez a hét. Végig olyan érzésed lesz, hogy érdemes volt az elmúlt hetekben, hónapokban konstruktív megoldásokra törekedned, és keresni a közös nevezőt. Ez most hozza meg az eredményeket, de persze ettől még nem szabad abbahagynod a kommunikációt. Te ebben nagyon jó vagy. Nem jössz zavarba, ha beszélned kell. Megérdemelten dőlhetsz hátra hétvégén…

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Jó, ha tudod, ezen a héten a föld és a levegő energiák dominálnak. A föld a józanság és a praktikus megközelítés sikerét, a levegő a kommunikáció fontosságát jelzi. Most az érzelmek nem segítenek. Ha megsértődsz, azzal csak magadat hátráltatod. Inkább keresd a megoldást (föld), és kérdezz (levegő)! Hétvégére elfáradhatsz, de lustálkodás helyett gyűjts élményeket!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

A hét elejére rányomja a bélyegét egy Hold-Szaturnusz szembenállás, emiatt iszonyatos düh láva önthet el. Vértezd fel magad az ostobákkal szemben! Ugye, tudod, hogy felesleges őket győzködni? A hét közepén lecsillapszol. De ne kezdj el költekezni! Pénzügyi spirálba keveredhetsz, ha nem fogod vissza magad! Tanácsos hétvégén szabadtéri programot választanod, hogy kiszellőztesd a fejedet.

A legfrissebb hírek itt!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Semmiképp se vessz el a részletekben ezen a héten! Ez a veszély a hét közepén fenyeget a leginkább. Hiába akarsz precíz lenni, valami vagy valaki eltérít az utadról. Lassan megőrülsz, de nem tudsz a saját tempódban haladni. Ez köszönhető annak is, hogy újra indul a gazdaság és a hivatalok, és mindenki most akar intézkedni. Mindezt hétvégén ki kell pihenned, ha nem akarsz lerobbanni.

Heti horoszkóp 2022. január 9-15.
Lesznek, akiknek nagyszerű és lesznek, akiknek nagyon nehéz lesz a második januári hét (Shutterstock)

Mérleg heti horoszkóp (09.23-10.22.)

Kulcsfontosságú, hogy ne fogd vissza magad, ha információ áramoltatásról van szó. Hétfőn, pénteken, szombaton és vasárnap zseniális konstellációk lesznek az égen, amelyek segítenek, hogy hatékonyan kommunikálhass. Ettől fellelkesedsz. És észre veszed, hogy mennyi értelmes emberrel vagy körbevéve. Hétvégén kicsit érzékennyé válhatsz valaki miatt…

Skorpió heti horoszkóp (10.23-11.22.)

Lesznek napok, amikor úgy érzed, téged elfelejtettek megkérdezni, és totál kihagynak a döntésből. Az égi folyamatok szerint ennek oka az, hogy maradj és/vagy maradhatsz passzív. Szemlélődj és tartsd meg magadnak a véleményedet! Kicsit később aktivizálhatod magad. Hétvégén nem sok kedved lesz emberek közé menni. Megteheted, hogy otthon maradsz és megnézel egy sorozatot.

Nyilas heti horoszkóp (11.23-12.21.)

Nem biztos, hogy élvezni fogod, hogy valaki folyton beszél hozzád. Szinte minden napra jut egy bőbeszédű ember. Ha teheted, kérj elnézést, és valamilyen ürüggyel mentsd ki magad! Ez jobb, mintha rabolja az idődet, miközben te felrobbansz a méregtől. Nem ilyen kritikus a helyzet, de ha egész héten tűrsz, hétvégére a mérgelődés leszívhatja minden tartalék energiádat…

A legfrissebb hírek itt!

Bak heti horoszkóp (12.22-01.20.)

Jó esélyeid vannak, hogy te irányítsd az eseményeket ezen a héten. Ne játssz mindenhatót, de maradj józan, higgadt és összeszedett! Ezek a hatékonyságod titkai. Hétfőn, szerdán és csütörtökön remek fényszögek lesznek az égen, amelyek a te malmodra hajtják a vizet. Ezek után a hétvégén megjutalmazhatnád magad. Vegyél magadnak valamit, vagy ülj be egy elegáns cukrászdába!

Vízöntő heti horoszkóp (01.21-02.18.)

Hét elején értetlenül állsz egy olyan emberrel szemben, aki dicsekszik. Jobb lenne, ha nem látszana az arcodon a megvetés. Bizonyára igazad van, amikor azt gondolod, szánalmas az illető, de ezt neki nem kell mondanod. Később kiderülhet, olyan hatalom van a kezében, amivel segíthet neked, vagy megkeserítheti az életedet. Ezt hétvégén ki kell szellőztetned a fejedből…

Halak heti horoszkóp (02.19-03.20.)

Akkor lesz ez a heted elviselhető, ha nem mész bele vitába egy olyan emberrel, aki kicsinyesen és kötekedően áll hozzád. Tudd, hogy nem csak veled ilyen! Ő így működik. Szükséged lesz türelemre ahhoz, hogy ebből ne legyen konfrontáció. Ezzel párhuzamosan járj nyitott szemmel és füllel! Fontos információkhoz juthatsz így. Hétvégén legyél a szeretteiddel! Töltődj velük!

astronet

Hirmagazin.eu