14.1 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

Három unokatestvér halt meg a tolnai horrorbalesetben: egyiküket várandós menyasszonya gyászolja..

Dátum:

Megosztás:

Gyulaj — Borzalmas tragédia rázta meg az apró Tolna megyei települést. Egyszerre öt lakosuk is részese volt egy horrorbalesetnek. Az öt jóbarát mindig együtt járt dolgozni, s így tettek a végzetes csütörtöki reggelen is.

Egyikük kocsijával mentek Siófokra egy építkezésre, az esős idő miatt azonban nem volt munka, ezért elindultak hazafelé. Feltehetőleg a sofőr gyorsan hajtott a csúszós úton, és Somnál egy kamionnak ütközött. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a személygépkocsi gyakorlatilag kettétört, alig maradt ép darabja. A roncsok szanaszét szóródtak, volt olyan elem, amit majd egy kilométerre az ütközéstől találtak meg. Az öt fiatal építőipari munkás mind kirepült a kocsiból, hármuk életét már nem lehetett megmenteni. Az autó 19 éves sofőrjét súlyos sérülésekkel kórházban kezelik.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

A helyszínre rengeteg mentő és tűzoltó érkezett, a csodával határos módon ketten túlélték a balesetet / Fotó: PoliceA helyszínre rengeteg mentő és tűzoltó érkezett, a csodával határos módon ketten túlélték a balesetet / Fotó: Police

– Képtelen vagyok felfogni, hogy ez történt. Annyira rendes és jó srácok voltak. Nem ittak, nem buliztak, próbálták komolyan, felelősséggel élni az életüket. Csak azt figyelték, hogy hova tudnak menni dolgozni, a munkájukkal soha semmi probléma nem volt – mondta Szatmári István, a Roma Önkormányzat elnöke.

Az öt barát közül a legfiatalabb 17, a legidősebb pedig 27 éves. A tragédiát a két elől ülő élte túl, hátul mindenki meghalt.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

– Mi itt, Gyulajon nagyon összetartó közösség vagyunk. Együtt gyászoljuk a fiainkat, akik első, másod-, illetve harmad-unokatestvérek voltak. A 17 éves Zsolt szülei vigasztalhatatlanok, amióta megtudták, mi történt. A másik srácnak két kisgyereke van, a harmadiknak pedig várandós a menyasszonya. Mindenki gondolhatja, min megyünk keresztül. Csak nehogy szegény lánynak elmenjen a babája. Arra egyelőre gondolni sem akarunk, hogy talán a sofőr hibájából történt a baleset – sírta el magát az egyik fiú rokona.

P. Miklós az egyik áldozat, egész Gyulaj a tragikus sorsú fiatalokat gyászolja / Fotó: FacebookP. Miklós az egyik áldozat, egész Gyulaj a tragikus sorsú fiatalokat gyászolja / Fotó: Facebook

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

A helyi önkormányzat azonnali segélyt adott az érintett családoknak és a temetésben is próbálnak majd segíteni.

Mind az öt családnál jártam, szegények borzalmas állapotban vannak. Péntek este egy megemlékezést tartottunk, a buszmegállónál lévő keresztnél. Ilyenkor nem lehet mást tenni, mint egymásba kapaszkodni

– közölte a település polgármestere, Selmeci László.

A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Balaton kontra Horvátország: itthon még mindig olcsóbban eszünk

A megkérdezett szakértő (de mi is tudjuk, tapasztaltuk) szerint az éttermi árak az azonos kategóriájú létesítményekben 40-45 százalékkal...

Ebben nem lesz köszönet: lesújt az időjárás erre az országrészre

Továbbra se lesz hozzánk kegyes az időjárás, sőt most tombolja ki magát csak igazán. Mutatjuk, hogy hol lesz...

Helyszíni videó: meghalt a férfi, aki lezuhant a Margit hídról – videó! (18+)

A tragédiát többen is láthatták. A legfrissebb hírek itt! Meghalt az a férfi, aki szerdán lezuhant a Margit híd szigeti...

A tetejére borult egy autó az M3-as autópályán

A balesetet követően a leállósávban haladt a forgalom... A katasztrófavédelem oldalán arról számoltak be, hogy a tetejére borult egy gépkocsi...