11.1 C
Budapest
2024. március. 1. péntek

Háborút hirdetett a bűnöző migránsok ellen Conor McGregor, a legnagyobb ír sztársportoló

Dátum:

Megosztás:

A UFC-legenda Conor McGregor felszólította Írország népét, hogy fogjanak össze, és tegyenek róla, hogy a három kisgyermek és két másik felnőtt csütörtöki megkéselése soha ne ismétlődhessen meg — írja a Breitbart News.

Egy ötéves kislány továbbra is kritikus állapotban van egy dublini kórházban, egy tanársegéd pedig súlyos állapotban fekszik a tömeges késelés után — jelentette a Breitbart News.

McGregor az X — korábbi nevén Twitter — közösségi médián keresztül adott hangot haragjának a késelés miatt. Előbb azt írta ki:

Írország, háborúban állunk!

majd azt üzente követőinek, hogy

nem veszítünk el több nőt és gyereket olyan elmebeteg emberek miatt, akiknek eleve nem is kellene Írországban lenniük. 

Videó

Egy másik kislányt, aki hat éves, továbbra is kevésbé súlyos sérülésekkel kezelnek, egy harmadik gyermeket pedig az éjszaka folyamán már hazaengedtek.

A feltételezett támadót, akit szemtanúk fogtak el és vertek meg, továbbra is súlyos állapotban ápolják és tartják fogva egy kórházban. Egyelőre nem sikerült azonosítani, és a rendőrség nem zárta ki azt a lehetőséget sem, hogy terrorcselekményről van szó. A közösségi médiában megjelent hírek szerint a férfi algériai volt, de ezt az ír rendőrség – a nyugati szokásokhoz híven – titkolja. 

Az emberek a támadást követő órákban Dublin utcáira vonultak. A rendőrség 34 embert tartóztatott le az éjszaka folyamán, miután 500 ember támadt meg üzleteket, gyújtott fel járműveket és fordult a sisakkal és pajzzsal felszerelkezett tömegoszlató rohamrendőrök ellen.

Az ír kormány szélsőjobboldalinak minősítette a tiltakozásokat. McGregor erre is reagált:

Az egyik legszörnyűbb bűn, amelyet ez a nemzet valaha látott, ha nem foglalkozunk azzal, hogy ezek a szomorú esetek mit üzennek. Egy háborúban semmi vagy. Nem hátrálunk meg, csak bemelegítünk. Nem hátrálunk meg mindaddig, amíg valódi változást nem hajtanak végre nemzetünk biztonsága érdekében.

Forrás

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este Silvester Stallone nagysikerű sorozata: Tusla királya (1-5. részek) – videók

Teljes film magyarul: Tusla királya 1 Tusla királya 2 Tusla királya 3 Tusla királya 4 Tusla királya 5 Kellemes szórakozást a filmekhez! Holnap a 6-9....

Omara Portuondo, a kubai zenei legendák egyike, 2024. október 6-án Budapesten adja utolsó magyarországi koncertjét – videó

Omara Portuondo, a kubai zenei ikon, 2024. október 6-án Budapesten adja utolsó magyarországi koncertjét. Bár pontos okokat nem...

Tudtad, hogy a műfű az otthonodat szebbé és gondtalanabbá varázsolja?

A műfű egyre népszerűbb választás a kertekben és teraszokon, és számos előnye van a hagyományos füves területekkel szemben. Nézzük, miért...

Tudtad, hogy a munkaviszony megszüntetésének is vannak alaki – és formai követelményei?

A munkaviszony megszüntetésének jogellenessége az Mt. (2012. évi I. törvény a munka törvénykönyvéről) alapján több tényezőtől függ. Itt van néhány...