Home Főhírek Külföld Futótűzként járta be a világot a rákbeteg kisfiú fotója..

Futótűzként járta be a világot a rákbeteg kisfiú fotója..

0

A texasi kisfiú édesanyja, Kaitlin Burge 2019-ben osztott meg egy torokszorító képet, hogy bemutassa, milyen nagy hatással van az egész családra, ha egy gyerek rákos.

Futótűzként járta be a világot a rákbeteg kisfiú fotója - Így néz ki ma, miután meggyógyult

A képen az látható, amint Kaitlin fia, Beckett, aki akut lymphoblastos leukémiával küzdött, éppen a vécécsésze fölé hajol, nővére, Aubrey pedig szeretettel támogatja őt.

„Hányás két játék között. Néha arra ébred fel, hogy hánynia kell. A nővére ott áll mellette, és a hátát simogatja, miközben rosszul van” – írta akkor az édesanya. „13 kilóról 9-re fogyott. Ez a gyerekkori rák.”

Két évvel később a most 6 éves Beckett meggyógyult, augusztusban kapta meg az utolsó kezelését, de ő és Aubrey továbbra is nagyon közel állnak egymáshoz.

„Együtt járnak iskolába és haza. Annak ellenére, hogy mindkettőjüknek saját szobája van, együtt alszanak” – mesélte Kaitlin. „Elszakíthatatlan kötelék fűzi őket egymáshoz. Gyakran Aubrey az első, akihez odamegy, ha segítségre van szüksége. Én pedig úgy vagyok vele: Mi a csoda történik? Én is itt vagyok!”

Nemrég, amikor Beckettnek nehéz napja volt az iskolában, a tanára elvitte őt a nővéréhez.

Exit mobile version
Megszakítás