8.1 C
Budapest
2024. április. 22. hétfő
HomeFőhírekBelföldi hírekFriss! Durvul a helyzet! Füstgránátot dobtak a rendőrökre: a tüntetők be akarnak...

Friss! Durvul a helyzet! Füstgránátot dobtak a rendőrökre: a tüntetők be akarnak jutni a Parlamentbe (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Budapest – Egyre feszültebb a hangulat a Kossuth téren!

A helyszínen lévő tudosítónk információi szerint egyre feszültebb a hangulat a tüntetők és a Parlament előtt sorfalat álló rendőrök között. A petárda és a füstgránát is előkerült, a demonstrálók be akarnak jutni a Parlament épületébe.

Értesülésünk szerint üvegeket dobtak a rendőrök közé, most pedig elindultak a Déli kapuhoz.

hvg.hu arról számolt be, hogy a rendőrség felszólította a tüntetőket, hagyják el a Kossuth teret.

Egyre dühösebb a tüntető tömeg, íme a videó:

https://www.facebook.com/blikkhu/videos/1250442461777019/

Forrás: Blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work