Harry herceg már el is hagyta a szigetországot és visszament Amerikába. Úgy tűnik, a nagy kibékülés Diana születésnapján nem következett be.

A jelek szerint Diana hercegné születésnapja sem hozta meg a békét fiai, Vilmos és Harry herceg között. A trónörökös és öccse viszonya azóta romlott meg, hogy a kisebbik fiú feleségül vette Meghan Markle színésznőt, akit a sógora nem igazán szívlelt.

Június elsején aztán Harry – aki a családjával időközben Amerikába költözött – hazautazott Angliába, hogy együtt avassák fel a bátyjával édesanyja, Diana hercegnő hatvanadik születésnapján a róla mintázott szobrot.

Sokan abban reménykedtek, hogy ez a lépés végre meghozza a békét az egykor összetartó fivérek között, de az avatás után nem sokkal Harry már haza is tért Amerikába.

Most a királyi család egyik informátora megdöbbentő hírekkel szolgált a Daily Mirror számára: a bennfentes állítja, a hercegek továbbra is harcolnak, és a család szerint Harryben lehetetlenség megbízni.

„A szoboravatáson tanúsított viselkedésük csak a show része volt. A testvérek megtették, amit meg kellett tenniük annak érdekében, hogy az esemény gondtalanul lemenjen, majd elbúcsúztak. Annak ellenére, hogy William és Harry találkoztak az anyjuk emlékének megőrzése miatt, Harry még mindig kívülálló a családban” – fogalmazott az informátor.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Dominic Lipinski / POOL/AFP