32.1 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Folytatódik a háború a királyi családban, durva amit Harryről állítanak

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Harry herceg már el is hagyta a szigetországot és visszament Amerikába. Úgy tűnik, a nagy kibékülés Diana születésnapján nem következett be.

A jelek szerint Diana hercegné születésnapja sem hozta meg a békét fiai, Vilmos és Harry herceg között. A trónörökös és öccse viszonya azóta romlott meg, hogy a kisebbik fiú feleségül vette Meghan Markle színésznőt, akit a sógora nem igazán szívlelt.

Június elsején aztán Harry – aki a családjával időközben Amerikába költözött – hazautazott Angliába, hogy együtt avassák fel a bátyjával édesanyja, Diana hercegnő hatvanadik születésnapján a róla mintázott szobrot.

Sokan abban reménykedtek, hogy ez a lépés végre meghozza a békét az egykor összetartó fivérek között, de az avatás után nem sokkal Harry már haza is tért Amerikába.

Most a királyi család egyik informátora megdöbbentő hírekkel szolgált a Daily Mirror számára: a bennfentes állítja, a hercegek továbbra is harcolnak, és a család szerint Harryben lehetetlenség megbízni.

„A szoboravatáson tanúsított viselkedésük csak a show része volt. A testvérek megtették, amit meg kellett tenniük annak érdekében, hogy az esemény gondtalanul lemenjen, majd elbúcsúztak. Annak ellenére, hogy William és Harry találkoztak az anyjuk emlékének megőrzése miatt, Harry még mindig kívülálló a családban” – fogalmazott az informátor.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Dominic Lipinski / POOL/AFP

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook