3.7 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

Filmes bakik, amiket nem vágtak ki a végső verzióból

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: hirado.hu

Néhány gikszer annyira jól sikerült, hogy vétek lett volna azokat nem benne hagyni a filmekben.

Régebben a malőröket rögtön ki lehetett szúrni a moziban, manapság azonban szinte lehetetlen azokat észrevenni. Persze ha egy film a kedvencünk lesz és gyakorlatilag rongyossá nézzük, könnyebben felfedezhetőek bennük a bakik. De nem minden hiba tűnik ám első pillantásra baklövésnek, mivel sokan azt hiszik, azok eredetileg is szerves részei voltak a forgatókönyvnek. Pedig ez koránt sincs így! Egy-egy jelenet csupán a véletlen, a színészi humor, vagy éppen az improvizáció műve.

Így történhetett, hogy a Galaxis őrzőiben mindenki eltervezettnek gondolta Peter Quill, azaz Chris Pratt kétbalkezességét, pedig az univerzum elpusztítására is képes gömböt a sztár véletlenül ejtette el az egyik kulcsjelenetben. A színész által megformált karakter habitusába azonban abszolút belefért ez a kis malőr, így a rendező úgy döntött, megtartják a kamerák által is rögzített momentumot.

Filmes bakik, amiket nem vágtak ki a végső verzióból

Leonardo DiCaprio színészi játéka a Django elszabadul című kalandfilmben olyannyira hevesre és élethűre sikeredett, hogy az egyik asztalra csapkodós résznél, a híresség egy poharat is szétütött a tenyerével, melyből azonnal csöpögni kezdett a vér. Leo profizmusát mutatja, hogy a sérülése ellenére sem esett ki a szerepéből. Ezt a jelenetet  végül Quentin Tarantino egy kicsit felturbózva, de benne hagyta a végső verzióban. Úgy tudni, a sebet több öltéssel a stáb orvosa varrta össze a forgatási szünetben.

Az ugye mindenkinek megvan, amikor A Gyűrűk urában Gandalf beveri a fejét Zsáklak egyik csillárjába?! Na rögtön ezután Ian McKellen a keresztgerendába is belefut, ami abszolút véletlen volt, viszont roppant jól jött ki. A színész meglepődöttsége és mosolya túl jó volt ahhoz, hogy kivágják a filmből, így hát ezt a bakit is meghagyták az utókornak.

Kicsit korábbra visszatekerve az idő kerekét bukkantunk rá Edward és Vivian ékszerdobozos pillanatára aMicsoda Nőből, mely szintúgy nem volt előre betervezve. A jelenet felvétele nem volt az igazi, sokadszori próbálkozás után sem felelt meg a rendezőnek a végeredmény, ekkor elviccelve az egyik verziót, Richard Gere rácsapta Julia Roberts kezére a nyakék dobozának fedelét, a reakciót pedig már mindenki láthatta a filmben.

+1

Csak mert Star Wars lázban ég a világ, nem lehet kihagyni a felsorolásból azt a momentumot, amikor Luke Skywalker a negyedik részben, a Halálcsillag elpusztítása után véletlenül az eredeti nevén, Carrie-nek hívja Leiát. A testvérpár örömittasan üdvözli egymást a győzelem után, ebben a hangzavarban szinte nem is lehet kivenni, mit is mond egymásnak a két színész. Sokak szerint egy ‘helló’ hangzik el, azonban a fanatikusok még csak hallani sem akarnak erről az opcióról.

 

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Szőrnyű baleset Szabadegyházánál.., az idős sofőr a helyszínen elhunyt..

Borzalmas fotókon, ahogy átszúrta a kocsit a nyitott sorompó, esélye sem volt az idős sofőrnek Halálos kimenetelű közúti közlekedési...

Kitört a cukorhiány: Budapesten és vidéken is érdemes korán kelni, ha még vásárolnál

A budapesti és a vidéki üzleteket járva is az látszik, hogy lassan hiánycikknek számít a hatósági áras kristálycukor,...

Szülők figyelem! Tegnaptől indult el, hogy legalább 18 C-fokos léghőmérsékletet kell biztosítani a köznevelési – és oktatási intézményekben!

Közfoglalkoztatási Támogatások Keretrendszere: A köznevelési és szakképzési intézményekben hétfőtől (november 28-tól) minimum (legalább) 18 C-fok hőmérsékletet kell biztosítani! Azokban...

Ma este az Elvis-imitátorok viszik a prímet! – Milliókért a pokolba – videó

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...