31.7 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Felújították titokban a 80 éves néni házát aki két unokáját neveli egyedül

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Élete meglepetése várta haza a nyaralásból azt a 80 éves, nagy szegénységben élő, beteg vilmányi asszonyt, aki még tavasszal kért segítséget a Facebookon, mivel rendkívül nehéz körülmények között neveli két unokáját.

Drotár Jánosnét még márciusban mutatta be az RTL Klub, a riport után rengetegen segítettek nekik. Pénzt, bútorokat és ruhákat is kaptak, a fiatalokból álló Kívánság Facebook-csoport azonban ennél is tovább ment: leszerveztek neki és unokáinak egy balatoni nyaralást, mivel sem ő, sem a gyerekek nem látták még a magyar tenger.

EKÖZBEN PEDIG A CSAPAT TITOKBAN FELÚJÍTOTTA A DÜLEDEZŐ OTTHONUKAT.

A segítők kicserélték az ablakokat, új ereszcsatornát tettek fel, és új színezést is kapott az épület. Volt, aki építőanyagot, volt, aki a munkáját ajánlotta fel a renováláshoz. Mikor az idős asszony meglátta a változást, elsírta magát.

A család megélhetése azonban továbbra is bizonytalan, havi 80 ezer forintból tengődnek.

magyarzona

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Órák kérdése, és hivatalosan fizetésképtelen lehet Oroszország

Órák választhatják el Oroszországot a fizetésképtelenségtől, amely már a háború kitörése óta fenyegeti Moszkvát – írja a Bloomberg. Vasárnap este...

Élőhírek Ukrajnából – youtube videó

Robbanások a Rivne régióban található Sarnyban: halottak és súlyosan megsérültek. Három ember meghalt, négyen - a kórházban, ketten...

Ingyen nyaraltat 3200 családot Mészáros Lőrinc: 200 millió forintot jótékonykodik el

A nehéz helyzetben élő családok megsegítésére, amelyben évek óta élen járnak a magyar tulajdonú Mészáros Csoport cégei. A korábbi...

Afganisztánban hatalmas földrengés volt, ezrek haltak meg, tízezrek váltak hajléktalanná, és senki nem segít nekik.. – Hol itt az igazság?

Németország egymilliárd euróval segíti az ukrán költségvetést, de ha úgy vesszük, az egész világ segít Ukrajnának, de az...