14.7 C
Budapest
2023. március. 20. hétfő

Felfoghatatlan! Kivégeztek egy szobalányt, mert megölte a vele erőszakoskodó főnökét! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Kivégeztek egy szobalányt Szaúd-Arábiában, mert az megölte főnökét, azért, mert az meg akarta erőszakolni.

Tuti Tursilawati-t hétfőn végezték ki Mekka tartomány Ta’if városában. Az ítéletről nem értesítették az egy gyermekes anya családját, így azok egyáltalán nem tudtak a kivégzésről.

A szobalány kivégzése már a negyedik olyan eset Szaúd-Arábiában, mikor sem nagykövetséget, sem a külföldi munkavállaló családját nem értesítették a halálos ítéletről. Jelenleg még 18 indonéz várakozik a halálos ítélete végrehajtására.

Az indonéz elnök, Joko Widodo telefonon kérte számon Adel al-Jubeir külügyminisztert és kérdőre vonta, miért nem tudtak az indonéz szobalány kivégzéséről.

Tursilawati Ta’if városában dolgozott, és 2011-ben találták bűnösnek munkáltatója megölése miatt. Az indonéz érdekképviseleti csoport szerint az anya védekezni próbált a nemi erőszak ellen. Abidin Fikri indonéz politikus szerint „Szaúd-Arábia királysága figyelmen kívül hagyta az emberi jogok elveit, beleértve a jogot, hogy mindenki élhessen”.

Szaúd-Arábiát többször kérték, hogy javítsa az indonéz munkások védelmét, többek között most októberben, mikor az indonéz külügyminiszter Retnu Marsudi találkozott a szaúdi elnökkel Jakartában. Az Amnesty International Indonézia szerint Szaúd-Arábiában sérültek a diplomáciai kapcsolatok, és az emberi jogok tisztelete. A jakartai szaúdi nagykövetség egyelőre nem reagált a vádakra.

The Sun

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Esti torna mindenkinek – videó

Mozogj többet, élj tovább! Videó forrása Hirmagazin.eu

Esti mese gyermekeknek – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese - videó Videó forrása Hirmagazin.eu

Ma este: Jackie Chan – Kém a szomszédban;.. Holnap este: Anthony Quinn, Kevin Costner, Madeleine Stowe – Revans – videó

Bob Ho (Jackie Chan) a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból,...

Szakértő a Blikknek: ha Putyin Magyarországra jönne, letartóztatnák… Vagy mégsem?

A Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen. A hágai intézmény közleménye szerint megalapozott a...